Cum arată viața Alinei, sora Monicăi și a Ramonei Gabor! E căsătorită?

Deși cele două surori ale ei și-au „aranjat” viața în lumina reflectoarelor, despre Alina Gabor nu se știu foarte multe lucruri, aceasta fiind o fire mai discretă, care a ales să își trăiască viața diferit față de Ramona și Monica. Iată unde locuiește și cu ce se ocupă!

Și Alina și-a vizitat recent surorile, în Dubai Foto: Arhivă personală
Și Alina și-a vizitat recent surorile, în Dubai Foto: Arhivă personală

Nu mulți știu, însă surorile Gabor nu sunt „singure” la părinți! Monica și Ramona Gabor au și o soră mai mare, pe Alina, care a fost mereu o prezență discretă, spre deosebire de cele două.

Viața le-a dus pe drumuri separate, însă de curând cele trei au avut parte de o reuniune emoționantă în România, alegând să își petreacă vacanța împreună.

Vezi aici mai multe detalii: Monica Gabor, ipostază neașteptată în România! Ce se întâmplă cu Irinuca și Mr. Pink?

Cum arată viața Alinei, sora Monicăi și a Ramonei Gabor

Monica și Ramona au dat Dubaiul și destinațiile exotice pe o vacanță în Maramureș, alături de sora lor mai mare, pe care nu au mai văzut-o de ceva vreme, din cauza faptului că locuiesc în țări diferite, la mii de kilometri depărtare.

De asemenea, Alina Gabor a ales un alt drum în viață, trăind departe de lumina reflectoarelor. Aceasta a încercat mereu - și a și reușit - să se țină departe de showbizul românesc, în ciuda faptului că surorile ei sunt cunoscute publicului larg.

Se pare că Alina locuiește în prezent în Bacău, orașul de unde surorile sunt originare și unde și-au petrecut copilăria. 

Nu rata: Monica Gabor, mesaj copleșitor în memoria părinților ei care au murit

Potrivit unor informații apărute în presă, Alina Gabor ar fi trăit o perioadă și în Capitală, însă ulterior a decis să se retragă în orașul natal. Momentan, nu există detalii cu privire la ocupația pe care o are sora mai mare a Monicăi și Ramonei. 

Aceasta ar fi căsătorită cu un bărbat care nu are tocmai cazierul curat, însă informația e doar la nivel de zvon, nefiind verificată. Alina ar fi devenit între timp și mămică, potrivit acelorași surse. 

Alina Gabor este însă atât de discretă cu privire la viața ei personală, încât nu poate fi găsită nici măcar pe rețelele de socializare. Cert este că cele trei surori seamănă extrem de mult, Alina fiind, la rândul ei, înaltă și suplă, cu trăsături asemănătoare și la nivelul chipului. 

Surorile Gabor, reuniune emoționantă

Recent, cele trei surori au avut parte de o revedere emoționantă, Monica publicând în mediul online și o imagine rară în care apare și Alina Gabor. Se pare că distanța nu le-a îndepărtat, surorile alegând în prezent să își petreacă vacanța împreună. 

După o perioadă îndelungată în care au stat departe de România, Monica și Ramona Gabor s-au întors în țară, alegând drept destinație de vacanță Maramureșul. Cele trei surori au vizitat împreună Mănăstirea Sfântul Mina, Castelul Sturdza, dar și multe alte obiective turistice, plimbându-se, relaxându-se și depănând amintiri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net