Monica Gabor, mesaj copleșitor în memoria părinților ei care au murit

Ultima actualizare:

Monica Gabor se află în Franța, într-o vacanță superbă alături de soțul ei, Mr. Pink. Vedeta a vizitat o biserică, unde a aprins o lumânare pentru părinții ei, care au murit și a publicat cu această ocazie, o imagine impresionantă alături de un mesaj de suflet. 

Mama Monicăi Gabor a încetat din viață în urmă cu nouă ani, iar tatăl șatenei a murit în acum doi ani, astfel că vedeta a rămas singură pe lume, iar unica ființă ce-i alină necondiționat suferința este fiica ei, Irinuca. 

Citește și: Monica și Ramona Gabor, la masă cu „greii” din Monaco. Cum s-au pozat

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este în Franța, alături de afaceristul chinez, iar printre toate locurile minunate pe care le-a vizitate, podgoriile de vin din Bordeau sau restaurantele de fițe, Monica s-a oprit și la o biserică. Odată ajunsă în lăcașul de cult, ea a fost copleșită de amintirea părinților ei și a aprins o lumânare în memoria celor care i-au dat viață. 

Citește și: Irinel Columbeanu confirmă! Monica Gabor şi Mr. Pink s-au căsătorit

Moni a publicat pe Instagram o imagine impresionantă dintr-o biserică catolică, ce înfățișează un altar închinat Fecioarei Maria, unde credincioșii pot aprinde lumânări. 

Vedeta a însoțit imaginea cu un mesaj teribil de trist și simplu, din care transpare durerea pe care o simte pentru că mama și tatăl ei nu mai sunt lângă ea. 

,,Nouă ani fără mamă, doi ani fără tată", a scris Monica Gabor. 

Ce declara tatăl Monnică Gabor cu doar câteva luni înainte să moară

Tatăl Monică și al Ramonei Gabor a murit din cauza unui infarct, în plină pandemie, în 2020, iar din cauza restricțiilor, cele două fiice ale sale nu au putut fi lângă el. Monica se afla la vremea aceea în SUA cu fiica și soțul, iar Ramona, în Emiratele Arabe, unde s-a stabilit de câțiva ani. 

,,Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să-i ții lângă tine, că n-ai cum. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu.”, declarat tatăl Monicăi Gabor cu câteva luni înainte să moară, potrivit CIAO.ro. 

Monica Gabor, prima imagine cu inelul de nuntă de la Mr. Pink

Monica Gabor a pătstrat tăcerea asupra relației cu Mr. Pink, iar secretul cu privire la statutul celor doi a fost atât de bine păzit, încât nimeni nu știa că cei doi erau soț și soție de câțiva ani. 

Cel care i-a dat în vileag a fost chiar Irinel Columbeanu, iar această veste a făcut valuri în lumea mondenă. Monica Gabor a postat pentru prima dată o imagine cu inelul de nuntă primit de la afaceristul chinez, o verighetă din aur cu un diamant enorm. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net