Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink? Ce au observat fanii

Un mic detaliu a pus pe jar fanii Monicăi Gabor. Vedeta le-a dat de gândit cu ultima postare de pe conturile de socializare. 

Monica are o fetiță cu Irinel Columbeanu
Monica are o fetiță cu Irinel Columbeanu

Monica Gabor este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Obișnuită cu atenția, aceasta dorește să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce face. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când datorită unei postări de pe rețelele sociale, fanii au observat un detaliu ce i-a pus pe gânduri.

ramona monica gabor jpg

Aflată în vacanță la sora sa, în Dubai, Monica s-a pozat alături de aceasta, frumos îmbrăcate și aranjate atent. Însă, nu ținutele scumpe sau locația de lux în care au făcut fotografia au atras atenția fanilor, ci accesoriile, sau mai degrabă, lipsa acestora. Monica Gabor nu mai purta niciun inel, așa cum obișnuia.

Vedeta a uimit fanii cu postarea recentă pentru că a decis să renunțe la acest important accesoriu, inelul, fapt ce i-a făcut să creadă că zvonurile privind relația incertă dintre Monica și Mr.Pink, ar fi adevărate. Monica nu a declarat nimic despre acest lucru, ci doar a petrecut timp de calitate alături de sora sa.

Relația cu Mr.Pink

Relația dintre cei doi îndrăgostiți nu a fost tocmai perfectă. Cu toate că au încercat să se ține cât mai departe de ochii lumii, zvonuri despre povestea dintre cei doi au tot apărut. Aceasta a fost presărată cu certuri și diferite scandaluri, ce au culminat cu decizii de separare, dar și împăcări dulci.

Citește și Cât încasau Moni și Iri săptămânal, pe reality-show-ul despre viața lor. Cine lua banii 

O veste avea să uimească, acum o vreme, opinia publică, atunci când s-a aflat că Monica Gabor și Mr.Pink s-au despărțit. Vedeta a șters toate pozele cu milionarul de pe conturile de socializare și i-a înapoiat bijuteriile primite cadou. La o vreme de la teribila veste, cei doi s-au împăcat, iar lucrurile au revenit la normal.

Monica și milionarul

După ce a divorțat de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a mutat în America, unde l-a cunoscut pe Mr Pink, un om de afaceri chinez, cu o avere estimată la 3 milioane de dolari. Cei doi par, acum, o familie fericită și își cresc împreună copiii, pe Anthony, baiatul pe care iubitul Monicai Gabor îl are dintr-o relatie anterioară, si pe Irina, fata ei și a lui Irinel Columbeanu.

Citește și Cât încasau Moni și Iri săptămânal, pe reality-show-ul despre viața lor. Cine lua banii 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net