Monica Gabor, ipostază neașteptată în România! Ce se întâmplă cu Irinuca și Mr. Pink?

Se pare că Monica Gabor s-a întors în România în cursul zilei de ieri, 4 iulie, dar a venit neînsoțită! Fosta „scorpie” de la Izvorani a fost surprinsă într-o serie de fotografii în care, surpriză, apare fără Irinuca, fiica ei, sau Mr. Pink, bărbatul cu care s-a căsătorit în mare secret.

stanga
dreapta
surorile gabor webp
monica ramona gabor webp
surorile gabor 2 webp
monica gabor romania webp
monica gabor webp
monica gabor romania 2 webp
monica gabor romania 4 webp
monica gabor romania 3 webp

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a renunțat la aparițiile publice dese și a devenit o persoană foarte discretă. Din acest motiv a ales să țină departe de ochii curioșilor o serie de detalii importante din viața ei personală, cum ar fi faptul că s-a căsătorit cu Mr. Pink. Mai multe detalii, AICI.

Nu rata nici:  Monica Gabor, prima imagine cu verigheta cu diamant, de la Mr. Pink! Cum s-au afișat cei doi după ce Iri i-a dat de gol

De data aceasta, însă, iată că Monica a exemplificat din nou zicala „tace și face”, căci a sosit în România în cursul zilei de luni, 4 iulie 2022, pentru a-și vizita singura soră rămasă în țară, pe Alina. Deși Irina columbeanu, fiica pe care o are cu fostul soț, și Mr. Pink nu au însoțit-o în călătoria de peste ocean, Ramona a hotărât să vină și ea, pentru a completa tabloul de familie.

Monica și Ramona Gabor, vizită neașteptată în România, la sora Alina

În sfârșit cu sora noastră perfectă, Alina”, a transmis Monica Gabor, pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu noutățile din viața sa. Cele trei surori au vizitat Maramureșul și s-au fotografiat la Cimitirul Vesel din Săpânța. Ramona a purtat o bluză tradițională, o ie albă cu model albastru, în timp ce Monica și Alina au fost caracterizate de decență.

Te-ar putea interesa și: Monica Gabor, mesaj copleșitor în memoria părinților ei care au murit

Ambele surori au purtat fuste până la gleznă, atitudinea lor fiind una respectuoasă, mai ales că au vizitat o biserică, dar și un cimitir. După moarte mamei și a tatălui, singura persoană din familia Gabor care mai trăiește în România este Alina. Până nu demult și fiica sa locuia aici, la Izvorani, alături de tatăl ei, însă Irinel a decis să îi permită mutarea în SUA, unde locuiește alături de Monica și soțul ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Alexia Eram (6) jpg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
bodo 2 jpg
David Beckham
image
image
image
image
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
rita ora
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg