Irinuca și-a făcut iubit! Irinel Columbeanu e hotărât să-l cunoască pe viitorul ginere: „M-aș duce în America”

După o perioadă de cinci ani în care nu și-a văzut fiica, Irinel Columbeanu a vizitat-o pe Irina, în urmă cu câteva luni. A dezvăluit că tânără de 17 ani nu vrea să mai vină în România și vizita în America l-a ajutat să vadă cât de frumos s-a dezvoltat și cât de bine este îngrijită. Aflat în prezent în azilul din Ghermănești, Irinel Columbeanu mai are acum o singură dorință. Vrea să meargă să-l cunoască pe viitorul ginere, căci Irina are iubit!

Fiica lui Irinel Columbeanu are iubit. El vrea să meargă în America să-l cunoască pe viitorul ginere
Fiica lui Irinel Columbeanu are iubit. El vrea să meargă în America să-l cunoască pe viitorul ginere

Ultima dorință a lui Irinel Columbeanu este să ajungă în America pentru a-și cunoaște posibilul viitor ginere. Cu toate că fostul om de afaceri de la Izvorani nu știe cine este acesta, știe că fiica sa, Irina, în vârstă de 17 ani, are un iubit acolo. Tânăra va termina colegiul și va merge la facultate, tot peste Ocean, peste doar un an.

Astfel că, deși Irinel Columbeanu a călătorit în Statele Unite anul trecut pentru a-și vedea fiica, speră să mai aibă șansa de a ajunge acolo. Irinuca locuiește în America din 2018, alături de mama ei și nu plănuiește să revină în România, mai ales că acum este îndrăgostită, încă un motiv în plus să rămână în State.

Irinel Columbeanu: „Nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb”

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins.

Irina n-a mai fost demult în România, dar nu cred că mai vrea să vină. E aproape cât maică-sa de înaltă acum, a crescut foarte mult. Cu Pink și cu Monica nu am mai comunicat, ci doar cu Irina”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net