Ce ofertă de muncă a primit Irinel Columbeanu. De ce a picat înțelegerea cu Tzancă Uraganu: „Este o mică problemă”

Ultima actualizare:

Tzancă Uraganu se numără printre vedetele autohtone românești care au simțit compasiune față de Irinel Columbeanu, fostul milionar care a ajuns într-un azil de bătrâni. Manelistul l-a avut invitat în propria casă, acolo unde au abordat mai multe subiecte. A decis să îi întindă acestuia o mână de ajutor și i-a propus să fie șoferul lui și să îl însoțească la evenimente, însă lucrurile au căpătat o altă întorsătură. 

Tzancă Uraganu și Irinel Columbeanu au devenit prieteni / foto: arhiva Click!
Tzancă Uraganu și Irinel Columbeanu au devenit prieteni / foto: arhiva Click!

Recent, Tzancă Uraganu a fost invitat într-o emisiune TV și a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu fostul afacerist de la Izvorani, dar și despre afacerea cu care vrea să dea lovitura. 

Tzancă Uraganu: „Vorbim prin mesaje”

În urma celor mai recente declarații făcute de manelist, relația de prietenie dintre el și Irinel este menținută în continuare. Nu același lucru îl putem spune și despre oferta făcută de Tzancă, deoarece lui Irinel îi este imposibil să se implice:

„Încă îi merge mintea foarte bine. Vreau să îl iau cu mine. Îmi scrie mesaje, vorbim prin mesaje. Dar, este o mică problemă. El la ora 21:00 trebuie să doarmă. Eu la ora 00:00 ies din casă. La ora 03:00 se trezește”, a declarat Tzancă Uraganu, la Xtra Night Show.

Manelistul se lansează în lumea afacerilor 

Ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din industria muzicală românească, Tzancă a decis să își extindă sursele de venit și să-și asigure un trai decent și după ce va renunța la muzică. După ce și-a luat notițe, Tzancă a decis că domeniul imobiliarelor este afacerea cu care va continua să producă bani. 

„Asta este următoarea meserie după muzică, care mă atrage și de care cred că mă voi ocupa. Eu fiind mai peste tot, am întâlnit fel și fel de oameni. Am găsit chiar oameni care sunt în acest domeniu și chiar m-au îndrumat.

Mi-au făcut socoteli, ce investești, ce îți rămâne și mi s-a părut o idee bună. O să plec și eu așa, ușurel. As putea să mă asociez cu cineva dintre prietenii mei”, a adăugat acesta, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net