Problemele nu se termină pentru Irinel Columbeanu. După ce a pierdut toată averea, acum îi este interzis să-și viziteze fiica, pe Irina, în America

Fostul afacerist de la Izvorani trebuie să țină în continuare piept neplăcerilor care-i apar în viață. După ce a pierdut averea și locuința, acestuia îi este imposibil acum și să se mai deplaseze în SUA, pentru a-și vizita fiica, pe Irina, din fosta căsnicie cu Monica Gabor. Patronul azilului în care Irinel își duce traiul de luni bune a făcut declarații neașteptate. 

Irina și Irinel Columbeanu / foto: arhiva Click!
Irina și Irinel Columbeanu / foto: arhiva Click!

Problemele de sănătate și lipsa banilor l-au pus pe Irinel în fața faptului împlinit: și-a pierdut familia și averea acum ani în urmă. În prezent, apropiații dovedesc compasiune pentru el și încearcă să-i fie sprijin în toate aceste momente dificile. 

Irinel Columbeanu, împiedicat de problemele de sănătate să ajungă în SUA

Ion Cassian este patronul azilului din Ghermănești în care Irinel Columbeanu își duce traiul. Recent, într-un interviu Playtech, acesta a declarat că starea precară de sănătate a lui Irinel Columbeanu nu îi mai permite deplasarea în America, pentru a-și revedea fiica. 

„Dacă nu ar avea un diagnostic grav, ar putea pleca. Dar, după ce a făcut aceste AVC-uri nu mai are voie să zboare cu avionul, fiindcă presiunea care există la peste 10.000 de m altitudine nu îi face bine la creier, la circulația sângelui, își poate pune viața în pericol.

El spune ce își dorește, nu spune însă și dacă poate face ceea ce își dorește. Din punct de vedere medical, eu cunosc mai bine situația lui. Cu vaporul, ar mai fi o variantă, dar face până în America două săptămâni, mult, pentru om cu probleme de sănătate.

Nu mai poate pleca în America, din păcate! Irinuca ar trebui să vină în țară, ca să-l vadă!”, a declarat Ion Cassian, pentru sursa deja citată.

„Irinel Columbeanu se află sub stricta noastră atenție”

Fostului om de afaceri deja îi este dificil să se mai prezinte în diverse emisiuni fără a fi însoțit de o asistentă medicală, în prezent fiind sub stricta atenție a personalului de la azil și a echipei medicale. 

„A fost invitat la o emisiune, dar nu poate veni decât însoțit de o asistentă medicală. În ultima perioadă, starea lui de sănătate este destul de fragilă, ia un tratament în plus, a avut și alte probleme, trebuie să mănânce numai ce are voie. Irinel Columbeanu se află sub stricta noastră atenție, aici, la căminul de bătrâni, dar și a medicilor”, a mai spus patronul azilului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net