Ce ritual are Irinel Columeanu în fiecare dimineață: „Așa îmi place mie”

#Exclusiv Click!

Viața lui Irinel Columbeanu (66 de ani) bate orice film! Asta pentru că, în anii săi de tinerețe, a fost un bărbat râvnit de domnițele celebre și tinerele, având în vedere că era plin de bani, locuia într-o vilă de lux de la Izvorani și conducea doar mașini cu mulți cai putere. Însă, acele vremuri de glorie au apus pentru fostul milionar.

Acum Irinel Columbeanu a rămas doar cu amintirile frumoase pe care a reușit să le strângă în perioada tinereții. Asta deoarece acum fostul milionar de la Izvorani trăiește, de mai bine de jumătate de an, într-un cămin de bătrâni de la Ghermănești. Contactat de Click!, Columbeanu ne-a spus cum își petrece el diminețile atunci când nu vorbește cu fiica sa, sau nu este invitat sau vizitat de prieteni dragi lui.

„În ultima perioadă am ajuns ca în fiecare dimineață să mă uit la știri, să fiu informat. Așa îmi place mie. În rest nu fac nimic deosebit, sunt bine asa cum sunt”, ne-a spus Columbeanu.

Iubire neîmpărtășită

Simpaticul Irinel Columbeanu ne mărturisea recent, pentru Click!, că încă mai ține legătura cu Oana Cojocaru, o tânără din Bacău, cu 40 de ani mai mică decât el.

„Nu vreau să mă recăsătoresc. Nu vorbesc chiar în fiecare zi cu Oana, aș putea să zic că aproape în fiecare zi.

Discuțiile noastre fac referire de multe ori la unele amintiri pe care le avem împreună, cum am petrecut noi doi acea perioadă când eram împreună. În rest, nimic altceva”, ne spunea Irinel Columbeanu.

Click! spune

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. În anul 2006, averea acestuia era estimată undeva la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane de euro, în 2008 la 40 de milioane de euro, iar în 2009 la șapte milioane de euro. În prezent, Irinel Columbeanu nu mai are nimic. Familia celebrului Iri a avut, în trecut, 56 de terenuri în comuna Ciolpani, județul Ilfov, mai multe mașini de lux, dar și o vilă ca în basme în Izvorani, care a ars în urma unui incendiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net