Monica Gabor, mândră din cale-afară. Totul are legătură cu fiica ei, Irinuca Columbeanu

Monica Gabor (36 de ani) postează rar în mediul online, dar atunci când o face se bucură din plin de reușite fiicei sale, Irina Columbeanu (17 ani).

Adolescentei îi priește de minune șederea în America, s-a acomodat foarte tare acolo și se simte deja ca acasă. Irina Columbeanu este extrem de conștiincioasă, învață bine, iar rezultatele sunt pe măsură. Mama ei este tare mândră de ea, pentru că are o fiică ambițioasă care deja se afirmă în comunitatea pe care și-a creat-o și din care face parte în Los Angeles.

Irina Columbeanu este acum o adevărată domnișoară! Și-a schimbat look-ul, și-a tuns părul mai scurt și pare că s-a maturizat. 

Despre fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu s-a scris în publicația The Malibu Times din Los Angeles, acolo unde s-a consemnat faptul că patru studenți excepționali, care fac parte din Clubul Băieților și Fetelor, au fost onorați cu distincții și premii la un eveniment pentru tineret organizat la Malibu. 

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu își dorește să devină chirurg

Irina Columbeanu se află printre ei. Studenții au ieșit astfel în evidență, pentru că și-au împărtășit povestea personală a adversității, obiectivele pentru viitor și impactul pe care Clubul Băieților și al Fetelor din Malibu îl are asupra vieții lor. Cu toții au ținut speech-uri și au fost aplaudați la scenă deschisă. Evenimentul a avut loc pe 24 februarie în Los Angeles. Irina Columbeanu este deja clasa a XI-a și după cum relatează publicația „The Malibu Times”, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu este de 6 ani încoace membru al Clubului Băieților și al Fetelor din Malibu. Ea și-a împărtășit povestea ei personală despre sănătate și bunăstare și este un avocat al pozitivității corpului. 

Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică nonprofit pentru tulburări de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a experimentat probleme de imagine corporală, să învețe cum să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a mărturisit Irina Columbeanu. Elevii care fac parte din acest club din Malibu pot primi burse de merit în funcție de activitatea pe care o desfășoară acolo și pot participa la diverse competiții și concursuri regionale.

Din 2018 locuiește cu mama ei, în America, la Los Angeles

Irina Columbeanu o duce foarte bine în America, acolo unde s-a mutat în 2018, la Los Angeles, alături de mama ei. La un moment dat, s-a vorbit despre faptul că tatăl ei, fostul om de afaceri Irinel Columbeanu se gândea să scrie într-o carte de-a lui și despre plecarea fiicei sale în Statele Unite ale Americii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net