Irina Columbeanu, de o frumusețe răpitoare. Este o adevărată domnișoară și îi face concurență mamei sale

Ultima actualizare:

Plecarea din România, aici unde creștea alături de tatăl ei, a fost una benefică după cum se pare pentru Irina Columbeanu. Mutată în America de ani de zile, acolo unde locuiește împreună cu mama sa, a evoluat foarte mult, devenind o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. 

Cât de mult a crescut Irina Columbeanu
Cât de mult a crescut Irina Columbeanu

De mai bine de 10 ani de când s-a căsătorit cu Mr. Pink, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a început să aibă apariții din ce în ce mai rare în social media. În ciuda acestui aspect, atunci când mai postează câte-o fotografie pe Instagram are grijă să fie una memorabilă. 

Irina Columbeanu, de nerecunoscut. Cât de mult a crescut fiica lui Irinel și a Monicăi 

În vârstă de 16 ani, Irina are deja preocupările unui om adult: a obținut permisul de conducere, învață foarte bine și are deja câteva pasiuni bănoase. Ultima fotografie postată de mama sa este cu ea și fratele vitreg, Anthony, copilul pe care milionarul chinez îl are dintr-o relație anterioară. 

Ramona Gabor, mândră de nepoata ei 

Sora Monicăi Gabor se laudă cu înfățișarea, determinarea și frumusețea nepoatei sale, Irina. Adolescenta își face familia mândră pe zi ce trece, mai ales că este un copil „minunat, cu suflet bun”. 

„Irina nu mai e un copil. A crescut, e înaltă, e frumoasă, îi place foarte mult să meargă la școală.  Și-a luat permisul de conducere. Conduce de la 15 ani, sunt foarte mândră de ea. E foarte deșteaptă, e un o cu suflet bun, e minunată”, a spus Ramona Gabor, potrivit WOWNews.

De asemenea, românca a mărturisit faptul că una dintre cele mai plăcute activități pe care le au împreună cu sora și nepoata sa este gătitul. Iar atunci când vine vorba de preparate chinezești, Monica este cea care se ocupă de acest aspect. 

„Ne place mult să gătim împreună, să stăm la masă, cred că asta e activitatea preferată în familie. Dacă vrem ceva pe chinezesc o lăsăm pe Monica, nu ne certăm în bucătărie.”, a mai spus Ramona Gabor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net