Ce surpriză i-a făcut Oana Turcu lui Cristi Brancu de ziua lui! Declarațiile de dragoste au fost siropoase

Pe 9 martie, jurnalistul și omul de televiziune Cristi Brancu a împlinit 51 de ani așa că s-a bucurat de surprize din partea familiei sale, în mod special a soției lui, Oana Turcu. Femeia de afaceri s-a gândit să își ducă soțul în Grecia, la Acropole, acolo unde au un loc numai al lor și se simt de fiecare dată  minunat.

Am vrut să îi fac o surpriză lui Cristi înainte de 9 martie, ziua lui. Am pus bagajele în mașină, l-am luat de la emisiune și direct la aeroport...chipurile să duc un cadou prieteni mele care rămăsese fără cremele de masaj și care lucrează la Aeroportul Otopeni. Direcția Atena, hotelul nostru preferat cu vedere la Acropole. Sper că mi-a ieșit! La mulți ani, Cristi Brancu!", a povestit Oana Turcu pe Instagram.  Ajunși în Grecia, cuplul Cristi Brancu-Oana Turcu s-au răsfățat cum au știut mai bine, iar de lângă ei nu a lipsit fructul iubirii lor, Tudor.

Declarațiile de dragoste au continuat! „Fiecare aniversare cu el mă face să-l iubesc mai mult. Dacă aș fi putut să desenez imaginea bărbatului la care am visat, este exact el. Azi, Cristi ajunge la 51 de ani, e ziua lui. Iar eu, ca-n fiecare zi, zbor când el este lângă mine. Te iubesc, Cristi Brancu!", a mai adăugat Oana Turcu, extrem de îndrăgostită de soțul ei.

„Când suntem 3 nimic nu ne poate opri. Este seara aniversării mele și cu istoria  în spate și viitorul lângă noi, vă invităm la o feliuță de tort. Dulce, bun, curat. Că tot ce vrem să vă trimitem zi de zi!. Mulțumesc pentru gânduri!", a transmis și sărbatoritul Cristi Brancu direct de la Atena, de la cină organizată pentru ziua lui, avându-i alături pe Tudor și Oana Turcu, comorile sale cele mai de preț.

Cristi Brancu și Oana Turcu au o căsnicie frumoasă. Prezentatorul de la Exclusiv VIP - Prima TV și-a cerut soția în căsătorie pe 14 februarie 2008, după doar 3 săptămâni de relație și de atunci sunt nedespărțiți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net