Oana Turcu, pusă la zid de internauți, după ce a postat rutina de îngrijire a tenului copilului: „De-asta o iau razna când sunt mari!”

Oana Turcu a devenit ținta criticilor dure în social media, căci vedeta a postat un clip video în care apare alături de fiul ei, Tudor, pe care îl are cu prezentatorul TV Cristi Brancu, în timp ce îl învață pe cel mic să urmeze câțiva pași pentru îngrijirea tenului. Aceasta a vorbit despre importanța curățării tenului în adolescență și preadolescență, iar de aici până la o serie de discuții controversate nu a mai fost decât un pas. 

Oana Turcu și familia ei / foto: Facebook
Oana Turcu și familia ei / foto: Facebook

În timp ce anumite persoane au împărtășit aceeași opinie cu ea, altele au certat-o pentru faptul că își învață copilul să aplice produse naturale și recomandate de medicul dermatolog, pentru a evita diverse probleme ce pot apărea în perioada următoare, precum coșuri, puncte negre sau acnee. 

„În preadolescență și adolescență este bine să ne curățăm tenul în fiecare seară, astfel încât să nu apară coșulețele, punctele negre. Și chiar dacă apar, să nu se oxideze și să nu se înnegrească. Știți foarte bine că punctele albe devin negre atunci când nu sunt curățate la timp, și atunci când igiena nu este cea perfectă”, a explicat Oana Turcu, în cadrul clipului video postat pe Facebook. 

Soția lui Cristi Brancu, replici dure pentru cei care o critică 

Fiind o persoană destul de activă în social media, Oana Turcu obișnuiește să-și țină fanii la curent cu informații de mare interes pentru mulți dintre ei. Totuși, există și seria așa-zișilor cârcotași, care o pun la zid pentru că-i aplică fiului ei creme pe față.

„Aveți copii sau nepoței ? Iată ce trebuie să facă zilnic pentru a evita apariția punctelor albe, negre și coșulețelor!

Urmăriți cu atenție cei 3 pași pentru a preveni și trata cu dermatocosmeticele naturale Ardes recomandate de medicul dermatolog pentru Pre/Adolescență :

1. lapte propolis

2. loțiune propolis

3. mască curățare.”, este descrierea postată de vedetă în dreptul clipului video cu pricina.

Multe persoane s-au isterizat după vizionarea videoclipului, considerând că a „prostit” copilul, și că prin faptul că îl învață cum să aibă grijă de el, îi poate influența într-un fel comportamentul când va deveni adult. 

„Cum poți să faci așa ceva cu un băiețel? Doamne ferește! De-asta o iau razna când sunt mai mari.”; „Igienă nu înseamnă să te dai tu, un băiat, pe față cu creme. O parte feminină, da”, au fost doar o parte din comentariile răutăcioase.

La rândul ei, Oana Turcu vine cu o altă explicație plauzibilă:

„Medicii recomandă curățarea tenului cu propolis, și apoi crema tratament cu propolis pentru punte negre, albe si coșuri. Vreți să vedeți rețeta de la medic? Doamne!”.

„De ce? Bună întrebare. Ce legătură are spălatul pe dinți și pe față cu cremele care le dă pe față. A prostit copilul! Și când îl aduce la TV, tot ce spune este învățat mecanic. Un copil trebuie să fie spontan!”, a mai scris un alt internaut. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net