Cristi Brancu, după 14 ani de căsnicie: «Doi oameni deștepți au păreri diferite, cred că așa e normal»

Ultima actualizare:

Cristi Brancu (49 de ani) și Oana Turcu (47 de ani) împliniesc anul acesta 14 ani de căsnicie. Cu bune și cu rele, cu momente sublime, dar și cu multe dificile, dar o relație adevărată, pe care cei doi au știut s-o facă să funcționeze ca unsă. Ingredientul de bază a fost și este iubirea, așa cum ne-a mărturisit realizatorul de la Prima TV într-un interviu exclusiv.

Cristi Brancu şi Oana Turcu
Cristi Brancu şi Oana Turcu
  • Click!: Anul acesta faceți 14 ani de la căsătorie. Cum vă înțelegeți?

Cristi Brancu: Sunt 14 ani în care am trecut prin foarte multe momente, unele sublime, altele foarte grele, dar totul a fost construit pe baza unei iubiri pe care o știm, o simțim, și ea face ca totul să se lege, chiar și atunci când avem păreri diferite despre o situație anume.

Începem ziua și o încheiem spunându-ne: Te iubesc! Și nimeni nu m-a iubit așa cum mă iubește ea. Și nimeni nu o iubește cum o iubesc eu.

  • Aveți și divergențe de opinie sau vă completați unul pe celălalt? 

Doi oameni deștepți au păreri diferite, cred că așa e normal. Dar ne completăm, pentru că știm unde e unul puternic și unde e celălalt.

  • Care este secretul unei relații perfecte?

Să-l iubești pe celălalt mai presus decât te iubești pe ține. În dragostea adevărată nu există orgolii, dar există frumusețea personalității. E modul în care știi să-l faci pe celălalt să se simtă fericit, fericirea aduce fericire.

  • Oana este sufletul tău pereche?

Da! Și totul a venit la momentul potrivit. Dumnezeu le-a așezat perfect. Am trecut prin multe experiențe până atunci și știu că niciodată nu am simțit o putere a iubirii că atunci când am întâlnit-o, am cunoscut-o pe Oana.  

  • Tudor ce fel de copil este? Îl luați cu voi în toate vacanțele? 

Un copil iubit și iubitor. Un băiat foarte talentat în materie de engleză și realizare de filme și montaje în lumea online. Determinat când îi place ceva. Diplomat când nu-i place ceva. Este o rază de soare! Entuziasmul lui ne hrănește. Toate vacanțele au devenit motive pentru ca el să fie fericit. În această iarnă, puțin după Crăciun, Oana a spus că e momentul să învețe să schieze. Apoi, în două luni, săptămânal, a ajuns să știe. Da, îl luăm cu noi, pentru a-i îmbogăți universul.

  • Anumite vacanțe le alegeți special pentru el? 

Cele de la munte din această iarnă au fost mai ales pentru el. Nici nu era simplu - imediat după ediția de vineri Exclusiv VIP, ne suim în mășină și ne oprim noaptea la munte. Duminică ne întoarcem. Dar a meritat. El alege vacanțele și e deseori inspirat. Într-un an a vrut să fie de ziua lui în Israel. La Mormântul Sfânt! Mai e ceva de zis?

  • Unde v-a plăcut cel mai mult? 

Ar fi un clasament greu de făcut. Viena e locul în care s-a născut Tudor, acel loc va fi mereu în inima noastră. Iarna, ne place mereu în Dubai, ne leagă multe de acel loc superb. Și avem amintiri minunate din Sorrento.

  • Tudor este un copil isteț și știe foarte bine limba engleză. Ce pasiuni are? 

Este foarte pasionat de sport acum. Face sport zilnic și și-a schimbat viața cu totul. Apoi, îi place să filmeze, să scrie povești, să monteze și să posteze pe YouTube. Creează mai mult ca mine!

  • Ce părere are de meseria ta? Îl vezi în televiziune?

Deja are o rubrica în fiecare vineri la Exclusiv VIP, se numește Tudor întreabă, copiii vedetelor răspund. Îi place, dar lumea lui va fi online, generația lui va fi online. Televiziunea e o experiență frumoasă pentru el.

  • Vă ajută cineva la creșterea lui sau vă ocupați doar voi doi?

Trebuie să le mulțumesc public socrilor mei, părinții Oanei, care ne sunt alături din prima zi de când Tudor s-a născut și fără de care nu știu cum ne-am fi descurcat. Ei sunt îngerii lui Tudor. Pentru tot ceea ce înseamnă educația și fericirea lui, sunt o binecuvântare.

  • Ce crezi că avem de învățat de când a venit pandemia?

Am spus în martie 2020 că această pandemie a scos adevărul la suprafață. Cine era bun a devenit mai bun, cine e rău a devenit mai rău. În rest, poate că învățăm să înțelegem să ne protejăm mai mult, să înțelegem că momentele extreme nasc momente de panică și de diversiune care trebuie privite cu capul pe umeri. Avem un război la ușă, nu credeți că tot ceea ce s-a întâmplat în pandemie ar fi trebuit să ne ajute să ne fi prins mai pregătiți?

  • Ai cunoscut numeroase personalități, multe dintre ele au trecut pragul emisiunilor tale. Care te-a fascinat cel mai mult?

Imposibil de ales. Îl voi iubi mereu pe Florin Piersic, cu care am avut momente minunate. Am avut clipe unice cu Gheorghe Dinică, Ștefan Iordache, Mirabela, Draga Olteanu, Tamara Buciuceanu. Sau oameni ai generației mele. Sunt un norocos. Am prins acești oameni geniali în plină forță creatoare.

  • O amintire specială cu o vedetă...

Înainte să mă cunoască - eram redactor-șef la revista VIP și avem vreo 25 de ani - Florin Piersic trimitea printr-un redactor destoinic câteva texte minunte care au constituit serialul vieții sale, publicat ani și ani de zile. Și scris genial, ca el. Primit cu drag, Piersic mi-a trimis o dedicație, în care îmi spunea Domnule redactor-șef, mă plec în fața dvs.

Într-o bună zi, ajunge și Piersic la redacție, mă vede și zice - Ia uite, băi, ce față de puști are! Cui îi făceam eu plecăciuni! Florin a zis cândva că sunt ca un fiu pentru el. Rămâne stabilit!

  • Cât de greu e să mai ai ceva exclusiv la TV?

Nu e atât de greu pe cât pare să obții o exclusivitate. Filosofia noastră, care ne aduce subiecte neașteptate și spectaculoase în fiecare săptămână, este că fiecare celebritate are o poveste superbă, pe care lumea nu o știe. Dar trebuie să știi cum să o întrebi...

  • Cum e la Prima TV?

Este cel mai palpitant și mai încărcat an din cariera mea. Am împlinit pe 8 martie un an de emisie. La Prima, am construit, în calitate de producător pe parte editorială, o echipă care a imprimat un ritm fiecărei după-amieze. Am găsit multe exclusivități, cu entuziasm, curiozitate și cu cei 30 de ani de media care mă fac să cred că putem schimbă în contiuare lucrurile în bine, către mari povești.

Prima TV este un post implicat în societate și asta îmi place tare. Suntem acum alături de poporul ucrainean, într-o campanie cu Salvați Copiii. Ne dorim să ajutăm. Altfel, ne vedem de luni până vineri, de la 16 fix!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net