Cristi Brancu a dat nas în nas cu Jennifer Lopez în Capri! Ce i-a zis fiul prezentatorului TV celebrei artiste

#Exclusiv Click!

După ce a fost la Londra, acolo unde fiul său de 12 ani a câștigat o bursă la Cambridge, Cristi Brancu (50 de ani) a mai dat o fugă cu familia în Italia, la Capri, și bine a făcut!

Cristi Brancu a dat nas în nas cu Jennifer Lopez!

Nu de alta, dar a fost a doua vedetă de la noi care a dat nas în nas cu celebra Jennifer Lopez, vineri seară, în jurul orei 18.00, chiar în orașul preferat al cântăreței care are 250 de milioane de urmăritori pe pagina ei oficială de Instagram.

„Sunt la Capri, ieri am dat nas în nas cu Jennifer Lopez! ”, a sunat mesajul primit de reporterul Click! de la prezentatorul de la Prima TV, Cristi Brancu. 

Flancată de doi bodyguarzi, J.Lo a “deranjat” liniștea turiștilor din Capri. Toți cei prezenți pe insulă și în centrul orașului au făcut coadă după Jennifer Lopez și au admirat-o îndeaproape. Diva s-a lăsat astfel fotografiată de fani și și-a văzut nestingherită de plimbare, fiind chitită pe shopping.

“S-a oprit la un magazin de perle. Acolo a stat mult. La un moment dat, a mulțumit oamenilor că o susțin. Tudor s-a așezat la ușa magazinului și i-a zis că e frumoasă”, ne-a mărturisit Cristi Brancu.

“Altfel, nu avea chef de poze. Erau cei 2 bodyguarzi, doi oameni de-ai ei care o protejau.

Dacă unora din România li se pare că viața de star e grea, doar se răsfață. În clipa în care s-a dus vorba în piața centrală din Capri că acolo e Jennifer Lopez, toată lumea s-a oprit să o fotografieze. Nu mai puteau trece mașinile pe stradă. Oamenii de pază cu greu făceau loc. Jennifer arată extraordinar, în mare formă. Dar mai degrabă dornică de liniște. Nu a refuzat însă o vorbă frumoasă de la un copil, adică de la Tudor”, a mai adăugat prezentatorul Exclusiv VIP de la Prima TV.

De asemenea, Jennifer Lopez a postat pe social media un video în care arată cât de bine se simte în Italia, în mod special la Capri, în compania prietenilor și a unei porții delicioase de paste și vin bun.

Andreea Marin a întâlnit-o pe J.Lo în 2021

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au avut parte de aceeași surpriză la sfârșitul lui iulie 2021. Cuplul se plimba în spatele lui Jennifer Lopez și a fost fotografiat astfel în sudul Italiei, însă atunci celebra divă era alături de jumătatea ei mai bună, actorul Ben Affleck.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net