Jennifer Lopez, siluetă perfectă La 54 de ani! S-a pozat din nou în lenjerie intimă

Jennifer Lopez (54 de ani) a pus pe jar inimile fanilor din lumea întreagă! Diva portoricană s-a fotografiat din nou în lenjerie intimă, etalându-și silueta de invidiat într-un sutien albastru și o pereche de chiloți transparenți, în aceeași nuanță.

Jennifer Lopez, îmbrăcată în lenjerie intimă de culoare albastră
Jennifer Lopez arată incredibil (Foto: Instagram)

Piesele vestimentare extrem de sexy, care prezentau detalii aurii, i-au scos în evidență pătrățelele de pe abdomen și picioarele suple. J.Lo, care are o avere de 400 de milioane de dolari, și-a completat ținuta cu un halat de baie din mătase, de culoare albastră, și o pereche de sandale cu toc. „O zi de luni fericită și o săptămână minunată tuturor!”, a scris ea pe Instagram, în dreptul imaginii provocatoare.

Jennifer Lopez a dansat pe mese, de ziua ei

Săptămâna trecută, Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prieteni și de soțul ei, Ben Affleck (50 de ani), la vila ei de 60 de milioane de dolari, situată în Beverly Hills. Diva a fost sufletul petrecerii și și-a distrat invitații dansând pe masă. Îmbrăcată într-o rochie argintie cu spatele gol, cântăreața le-a oferit prietenilor ei un spectacol de zile mari. 

„Dispoziție de petrecere....toată luna!! Este întotdeauna o zi bună când apare Lola”, a scris ea despre alter ego-ul ei, Lola. În ciuda faptului că a purtat tocuri cui, Lopez a dansat fără probleme pe masa de lemn.

Lopez a împărtășit detalii despre petrecere cu fanii săi, dezvăluind că familia ei și a lui Ben s-a reunit pentru a sărbători ziua ei de naștere.

„Toți copiii au fost acolo, a fost o zi superbă plină de soare și perfectă pentru o petrecere la piscină! M-am simțit atât de apreciată de cei dragi și sunt extrem de recunoscătoare că sunt acolo unde sunt astăzi, în acest moment al călătoriei vieții mele, cu atât de mulți oameni frumoși și grijulii cărora să le împărtășesc pe toate. Vă doresc tuturor aceeași dragoste și fericire de ziua voastră și întotdeauna!!!”, a afirmat Jennifer Lopez, potrivit Daily Mail.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net