Între două nu te plouă! Ben Affleck, cu fosta și cu actuala soție la același eveniment

Reuniune de familie! Ben Affleck (50 de ani) a fost văzut zilele trecute în California, în compania fostei sale soții, Jennifer Garner (50 de ani), dar și a actualei, Jennifer Lopez (53 de ani). Întâlnirea a avut loc cu ocazia unui spectacol muzical la care a participat Seraphina (14 ani), fiica lui Affleck și a lui Garner.

Ben Affleck a rămas prieten bun cu fosta soție (Foto: GettyImages)
Ben Affleck a rămas prieten bun cu fosta soție (Foto: GettyImages)

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție fantastică pe străzile din Malibu

Au venit să o susțină pe fiica lui Ben Affleck

J. Lo a venit și ea s-o susțină pe adolescentă, la evenimentul din Santa Monica. Diva, care s-a căsătorit cu Ben Affleck anul trecut, a purtat cu această ocazie o pereche de blugi mulați, un pulover verde și o jachetă scurtă. Actorul a venit la eveniment cu fiica lui Lopez, Emme (14 ani). Ben Affleck a optat pentru o ținută elegantă, formată dintr-o cămașă neagră și pantaloni asortați.

Iată și: Ben, ţine-ţi mâinile acasă!

În schimb, Jennifer Garner, care a venit la eveniment alături de fiica Violet (17 ani) și fiul Samuel (10 ani), pe care îi are tot din relația cu Ben Affleck, a optat pentru o ținută mai lejeră. S-a îmbrăcat într-o pereche de blugi albaștri, un pulover gri și o geacă neagră. Chiar dacă au venit separat la eveniment, în interior au stat împreună, potrivit martorilor. A fost prezentă și mama lui Affleck, Christopher Anne Boldt.

Această întâlnire a marcat prima reuniune publică a foștilor Affleck și Garner, de când actorul și Lopez s-au căsătorit la Las Vegas, în iulie 2022. Jennifer Garner și Ben Affleck au fost împreună din 2005 până în 2018 și au împreună trei copii. Chiar și după separare, au rămas buni prieteni, dovadă fiind faptul că încă se întâlnesc la diverse evenimente.

Vezi și: De ce nu a participat Jennifer Garner la nunta fostului soț, Ben Affleck, cu J. Lo

Ben, care are o avere de 150 milioane de dolari, s-a iubit cu J.Lo în perioada 2002-2004. Între cei doi s-a reaprins scânteia iubirii în 2020, după ce cântăreața de origine puerto-ricană a anulat logodna cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez.

Ea are ceva magic. Este plină de dragoste și e fix cum mi-o aminteam acum 20 de ani”, a spus Ben, într-un interviu acordat revistei Vogue, în noiembrie 2022. La rândul său, Jennifer Lopez, care deține o avere de 400 de milioane dolari, a avut numai cuvinte de laudă pentru soțul ei, dar și despre fosta lui parteneră: „Ben și Jennifer (Garner) sunt o echipă minunată și se dedică educației copiiilor lor”. În ceea ce privește dinamica divei cu fostul soț Marc Anthony, ea și artistul au făcut pace, pentru a-i crește pe gemenii Emme și Maximilian (14 ani), după despărțirea lor din 2011.

Cu J.Lo a avut două nunți

Ben Affleck și Jennifer Lopez au avut două nunți. S-au căsătorit inițial în iulie 2022, în Las Vegas, într-o ceremonie intimă și secretă, de care nu au știut decât familiile lor și apropiații. O lună mai târziu, Bennifer a avut o a doua nuntă, organizată la moșia de 8 milioane de dolari din Georgia a lui Affleck.

La petrecerea opulentă, care a costat jumătate de milion de dolari, au venit în jur de 100 de invitați. J.Lo a purtat trei rochii de mireasă extravagante, toate de la Ralph Lauren. Tematica petrecerii a fost „Vechiul Hollywood”, iar toți invitații au fost instruiți să vină îmbrăcați în ținute albe. Festivitățile au inclus plimbări cu ATV-ul pe traseele pregătite pentru eveniment și un foc de artificii uriaș.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner dan bittman png
Brad Pitt Angelina Getty Profimedia jpg
murder jpg
banner bella santiago png
Robert Downey Jr Getty jpg
banner dinu maxer png