De ce nu a participat Jennifer Garner la nunta fostului soț, Ben Affleck, cu J. Lo

Ultima actualizare:

Ben Afflack și Jennifer Lopez au organizat o nuntă fastuoasă pe parcursul a trei zile, weekendul trecut.

Foștii parteneri ai mirilor, Ben Affleck și Jennifer Lopez, au lipsit de la nuntă
Foștii parteneri ai mirilor, Ben Affleck și Jennifer Lopez, au lipsit de la nuntă

Una dintre invitatele de onoare a fost chiar Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck și mama celor trei copii ai actorului, Violet , 16 ani, și Seraphina , 13 ani, și Sam , 11 ani.

Jennifer Garner lucrează din greu la un proiect în Texas, de aceea nu a participat la nuntă, dar și-a trimis copiii acolo. Nu este nimic mai important pentru ea decât fericirea copiilor ei, iar ei se se simt bineveniți și în largul lor și s-au apropiat de J.Lo și de copiii ei, așa că nu putea cere mai mult”, a relatat o sursă apropiată actriței, citată de OKMagazine.

Nici Marc Anthony nu a fost la nuntă

Mai mult, se pare că Jennifer le-a transmis gânduri bune celor doi miri.  La rândul ei, mireasa are doi copii, din relația anterioară, cu Marc Anthony.  Jennifer Lopez îi are pe gemenii de 14 ani, Emme și Max, cu fostul ei soț.

Citește și: «Bennifer», nuntă de jumătate de milion de dolari. Imagini nefăcute publice până acum, de la marele eveniment

Solistul a lipsit, de asemenea, de la eveniment și nu se știe dacă a fost invitat. Acesta a fost zărit, weekendul trecut, într-un port din Miami, unde are un iaht luxos. 

Absent a fost și fratele lui Ben Affleck, actorul Casey Affleck. Acesta a fost abordat de paparazzi, sâmbătă, 20 august, pe o stradă din Losa Angeles. Întrebat de ce nu e la nunta fratelui, acesta a spus că a dormit prea mult.

Casey, fratele mirelui, a transis un mesaj pe Instagram

În cele din urmă, Casey a publicat un mesaj pe Instagram în care i-a urat „Bun venit” lui J. Lo în familie.

Ben Affleck, J.Lo și casey Affleck adolescent. Sursa: Instagram
Ben Affleck, J.Lo și casey Affleck adolescent. Sursa: Instagram

Merită să aștepți să se întâmple lucruri bune. În cinstea tuturor încurcăturilor și reușitelor, pentru noi începuturi și pentru descoperirea noilor resurse pentru iubiri anterioare.

Citește și: Ben Affleck s-a plictistit deja de Jennifer Lopez? Imagine inedită din luna de miere

Bine ai venit în familie. Pregătește-te pentru niște disfuncționalități veritabile! Glumesc, chiar glumesc. Jen, ești o nestemată. Te iubim atât de mult”, a transmis Casey Affleck.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au iubit, în urmă cu ani buni, pe când Casey era doar un adolescent, așa că acesta a publicat o fotografie din trecut, cu fratele său, J. Lo și cu el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net