Marc Anthony s-a logodit cu Miss Paraguay! Diferența de vârstă dintre ei este enormă

Marc Anthony și modelul Nadia Ferreira s-au logodit, la doar trei luni de când anunțaseră oficial că sunt împreună. Iubita cântărețului este fostă Miss Universe Paraguay.

Marc Anthony și Nadia Ferreira s-au logodit
Marc Anthony și Nadia Ferreira s-au logodit

Vestea vine la doar o lună distanță după ce fosta soție a lui Marc Anthony, Jennifer Lopez, a anunțat că se mărită din nou cu Ben Affleck. Cântărețul născut în New York nu a stat mult pe gânduri și a cerut-o de nevastă pe Nadia Ferreira, care este cu 30 de ani mai tânără decât vedeta muzicii latino.

Viitoare soție a anunțat vestea postând un story pe Instagram. În imagine se poate vedea inelul de logodnă cu diamant purtat de Ferreira, în timp ce Anthony are tatuat pe degetul inelar o linie groasă, neagră.

Marc Anthony s-a logodit cu frumoasa Nadia Ferreira. Ea este Miss Paraguay 2021

Anunțul a venit la doar trei luni după ce cei doi și-au anunțat povestea de dragoste în timpul unei călători în capitala Mexicului, conform Pagesix.com.

Cântăreţul, în vârstă de 53 de ani, şi Ferreira şi-au sărbătorit logodna joi seara la un restaurant din Miami, unde a avut loc o petrecere cu ocazilei de naștere a modelului paraguayan. Nadia a împlinit de curând vârsta de 23 de ani.

Vom vedea dacă relația va fi una de lungă durată, în condițiile în care Anthony a ajuns deja la soția cu numărul 4. Pentru moment, povestea lor de dragoste pare să meargă excelent, după cum se poate observa și într-un clip postat în urmă cu câteva zile pe pagina cântârețului.

Marc Anthony s-a logodit cu modelul Nadia Ferreira. Artistul a mai fost căsătorit de 3 ori

Marc Anthony a fost căsătorit cu Jennifer Lopez
Marc Anthony a fost căsătorit cu Jennifer Lopez

Înainte de a se întâlni cu Ferreira, Anthony a mai fost logodit de patru ori. Prima încercare a fost cu actrița Claudette Lali, dar relația s-a destrămat înainte de nuntă.

Marc Anthony a avut o viață amoroasă tumultoasă 

Ulterior, câștigătorul a trei premii Grammy a fost căsătorit cu o fostă Miss Universe - Dayanara Torres, cu vedeta Jennifer Lopez și cu modelul Shannon De Lima. Ultimul divorț din viața agitată a cântărețului latino s-a petrecut în februarie 2017.

Marc Anthony are șase copii. Doi dintre ei sunt din prima căsătorie, iar alții doi provin din relația cu fosta iubită, Debbie Rosado. Totodată, cântărețul și Jennifer Lopez sunt părinții gemenilor Emme și Maximilian, în vârstă de 14 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net