Oana Roman, țepuită. Ce i s-a întâmplat vedetei: „Niște escroci. Să vă feriți de ei”

Oana Roman (48 de ani), din nou foc și pară pe rețelele de socializare! De data aceasta, fiica lui Petre Roman le-a povestit urmăritorilor ei cum a fost păcălită de o firmă de reparații pentru centrale termice. De asemenea, vedeta a specificat că a plătit și o sumă considerabilă pentru .... nimic!

Oana Roman, victima escrocilor! / foto: arhiva Click!
Oana Roman, victima escrocilor! / foto: arhiva Click!

Oana Roman a susținut că în urmă cu câteva zile a fost escrocată de o firmă specializată în verificarea și reparația centralelor termice. Mai exact, vedeta le-a povestit fanilor ei cum a apelat la o anumită companie pentru a face o revizie la centrala proprie, însă, din nefericire, și-a dat seama că centrala nu mai funcționează după ce aceștia au plecat.

Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți. O firmă de service de centrale. I-am chemat acum vreo 10 zile ca să facă revizia și întreținerea la centrală pentru că vine iarna. Centrala mergea, atenție, nu avea nicio problemă.

Au venit, au făcut, vezi Doamne, întreținerea și revizia, mi-au luat 580 de lei, au plecat și nu mai merge centrala, s-a stricat. Când i-am sunat, mi-au spus: «Da, noi v-am spus că e o piesă acolo care s-ar putea să nu mai țină, ne pare rău, nu avem ce face». Sunt tot ăia care mi-au trimis oferta aceea de 15.000 lei pentru centrală și revizie”, a spus Oana Roman, într-un videoclip publicat pe pagiona sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

„După ce au plecat, la câteva zile, n-a mai mers”

Ulterior, vedeta a publicat un alt filmuleț, pentru a le demonstra fanilor că nu a exagerat cu nimic și nu a mințit, specificând, de asemenea, pe lângă faptul că centrala s-a stricat la câteva zile de când cei de la firmă i-au făcut o vizită, a plătit și suma de 600 de lei.

Deci, aici am hârtiile de la domnii, ca să vedeți că eu nu mint, că știți că eu chiar nu mint. Scrie așa: Constatare. Echipamentul este în stare de funcționare, deci nu avea probleme când i-am chemat, beneficiarul nu reclamă disfuncționalități, se va efectua revizia din oferta promo, sunt instalate elemente de detecție siguranță, s-a constatat că spirele schimbătorului primar prezintă depuneri în urmă arderii, furtunul de evacuare este colmatat.

Soluționare: s-au efectuat operațiunile de revizie, s-a verificat funcționalitatea, operațiunea de verificare, s-a decolmatat mecanic schimbătorul (...) După ce au plecar, la câteva zile, n-a mai mers. Deci, asta au făcut domnii pe 600 de lei”, a mai spus Oana Roman, într-un alt filmuleț.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net