Imagini incredibile cu Oana Roman! În ce costum de baie s-a afișat la piscină

De când a divorțat, Oana Roman a încercat din răsputeri să o ajute pe fiica sa să nu resimtă atât de tare acest moment dificil, motiv pentru care a răsfățat-o cum nu se poate mai bine! Anul acesta au mers în foarte multe vacanțe, iar weekend de weekend au avut împreună diverse activități care să le relaxeze. Recent, Oana Roman a fost la piscină, acolo unde a făcut o serie de fotografii pe care le-a postat pe rețelele de socializare. Iată cum s-a afișat vedeta și ce costum de baie a ales!

Imagini incredibile cu Oana Roman
Imagini incredibile cu Oana Roman

Imagini incredibile cu Oana Roman

Oana Roman a dus o lungă luptă cu kilogramele în plus, însă de ceva vreme susține că a reușit să slăbească foarte mult. Dovadă stau și pozele pe care le postează cu ea de acum, dar și cu cele din trecut. Totuși, gurile rele au spus de-a lungul timpului că în multe dintre ele a folosit photoshop-ul. Nu știm exact care este realitatea, însă cert este că Oana se străduiește să aleagă ținute care să o avantajeze. Acest lucru se întâmplă și în cazul costumelor de baie. În ultimul weekend cu soare din acest an, Oana Roman a ales să petreacă momente relaxante la pisicină. Vedeta a optat pentru un costum de baie întreg, tip rochită și mâneci cu volănașe, roz pudrat, prin care a reușit să ascunde kilogramele în plus. 

Ultimul weekend din vacanța de vară a fost perfect! O vreme superbă într-un loc de vis pe care îl iubim.”, este mesajul transmis de Oana Roman pe rețelele de socializare, alături de pozele de la piscină.

image

Drama din viața Oanei Roman

Cum vacanța s-a și terminat, vedeta a revenit la rutina obișnuită. Isa a început școala și cu această ocazie, mama sa i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare alături de mai multe poze. Totuși, ceea ce ar fi trebuit să fie un moment de mare bucurie pentru copilă, iată că s-a transformat într-o altă mare tristețe, și nu din cauza Oanei, ci chiar din cauza lui Marius Elisei, după cum acuză vedeta. Mai exact, bărbatul nu a fost prezent la deschiderea anului școlar, deși Oana l-a denunțat public în nenumărate rânduri că nu se mai implică în viața Isabelei.

Prima zi de școală din clasa a IV a! Voi fi lângă tine în fiecare moment și te voi susține mereu. Știu ca ți-ai fi dorit sa simți și sprijinul celuilalt părinte, dar eu voi face tot ce este omenește posibil pentru că sa nu simți nicio lipsă! Mult succes iubirea vieții mele! Te iubesc infinit!”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Oana Roman fiicei sale.

Oana l-a dat în judecată pe Marius Elisei pentru pensia alimentară foto: Instagram

Din păcate, drama din viața Oanei Roman se adâncește tot mai tare din cauza faptului că fiica ei nu a primit nici măcar un telefon din partea lui Marius, în condițiile în care duminică a fost ziua sa. Oana a declarat de multe ori că fetița suferă enorm de mult din caza atitudinii tatălui său.

„Astăzi, Iza a început școala, ca toți copiii de altfel, și deși este al doilea an școlar pe care îl începe, având alături doar mama, am încercat să îi fac ziua cât se poate de frumoasă pentru ea, având în vedere că nu a primit nici măcar un telefon din partea tatălui ei nici măcar ieri, când a fost ziua ei. L-a sunat ea și nici nu i s-a răspuns la telefon și nici nu a fost sunată înapoi.

În același timp, s-au agitat mulți că au văzut că scria pe panou Isabela Roman. Isabela se numește și Maria, și Elisei, și Roman, doar că pe panou nu încap patru nume, așa că, relaxați-vă, dragilor, relaxați-vă”, a povestit Oana Roman, în mediu online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net