Oana Roman, foc și pară! Ce a înnebunit-o pe vedetă: „Astăzi i-am dat block!”

Oana Roman vine cu noi dezvăluiri despre modul în care a fost dezamăgită de o persoană pe care a considerat-o prietenă ani de zile și pe care, spune ea, a ținut-o în propria casă mai bine de un an. Mai multe aflați din rândurile de mai jos. 

Oana Roman / foto: Instagram
Oana Roman / foto: Instagram

Fiica lui Petre Roman se află pe punctul de a deschide Cutia Pandorei despre „prietenii” pe care i-a ținut în casa ei, i-a ajutat cu tot ceea ce a putut. Vedeta le-a transmis un mesaj dur tuturor celor care au fost ajutați de ea și apoi au trădat-o mișelește. 

Oana Roman a încheiat prietenia cu o femeie 

Pe contul personal de Instagram, vedeta a venit în atenția fanilor cu o poveste dezamăgitoare despre cum o femeie care i-a fost prietenă a dezamăgit-o dramatic. 

„Astăzi la mine a fost ziua extremelor în ceea ce privește prietenii. Pe de o parte am fost atât de plăcut surprinsă de declarația pe care a făcut-o Cătălin Botezatu despre mine. M-a dat pe spate, pentru că e frumos să știi că ai prieteni de mai bine de 10 ani și ei rămân aproape și știi că sunt acolo. Și el este unul din cei care a rămas lângă mine, și eu lângă el, în toți acești atâția zeci și zeci de ani. 

Pe de altă parte, la extrema cealaltă am avut și un eveniment neplăcut cu o prietenă căreia astăzi i-am dat block! Efectiv m-a scos din minți! E foarte mișto să te simți important, e foarte bine să te simți important, dar nu este niciodată bine să uiți de unde ai plecat. Să uiți cine ți-a fost prieten, să uiți cine ți-a fost aproape în cele mai grele momente din viața ta, atunci când nici familia ta n-a fost lângă tine, și este foarte urât să te enervezi și să îți ieși din minți pentru că eu îmi permit în privat să îți dau un mesaj în care să încerc să deschid un subiect în care poate nu suntem de acord. Și tu să-mi arunci mie înapoi lături. 

Și da, i-am dat block și nu vreau să-i aduc aminte că a stat la mine în casă un an jumate și a profitat cât a putut.” - a spus Oana Roman, pe InstaStory. 

Postarea de pe Instagram a Oanei Roman
Postarea de pe Instagram a Oanei Roman

„După ce au plecat a trebuit să renovez casa.” 

Cu această ocazie, Oana Roman și-a dorit să le transmită un mesaj și foștilor vechi prieteni pe care, amintește ea, i-a găzduit în propria casă pe care a fost nevoită să o renoveze după plecarea lor. Vedeta a ținut să le amintească acestora că oricând poate să deschidă gura și să facă o serie de dezvăluiri despre cei care „au profitat” de tăcerea sa pentru a nu le da arama pe față.

„Și da, sunt mulți, că nu este singura în această situație. „Prieteni” pe care i-am ajutat, care au stat la mine în casă, care în momentul când eu mă duceam la muncă și-mi speteam cârca nopți și zile, ei stăteau la mine acasă și se distrau, și după ce au plecat a trebuit să renovez casa. 

N-am nevoie de nimic, mă descurc cum m-am descurcat și acum 20 de ani, când eram pe picioarele mele, mă descurc și acum. Ideea este că trebuie să ai un pic de decență și să nu uiți de unde ai plecat. Ei profită și au profitat de faptul că eu tac și că nu mă apuc să mă țigănesc cu ei pentru că nu merită să-i bag atât de mult în seamă. Dar, să nu uităm, totuși, cine suntem!” - a conchis Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net