Oana Roman, mărturisiri sincere despre prima întâlnirea cu Cătălin Botezatu: „Cel mai frumos bărbat din lume...”

Oana Roman a legat de-a lungul anilor prietenii cu foarte multe vedete din showbiz-ul românesc. Una dintre ele este Cătălin Botezatu, celebrul designer. Recent, fiica lui Petre Roman a vorbit despre relația și prietenia care o leagă de mai bine de 34 de ani de creatorul de modă.

Oana Roman și Cătălin Botezatu / foto: Colaj Click!
Oana Roman și Cătălin Botezatu / foto: Colaj Click!

Vedeta a mărturisit că l-a cunoscut pe Bote la scurt timp după Revoluție. Oana Roman își amintește că „a fost primul moment în care a văzut un bărbat la fel de frumos ca tatăl ei”, Petre Roman.

Oana Roman: „Ne-am cunoscut imediat după revoluție”

Oana Roman și Cătălin Botezatu au o relație apropiată. Fiica lui Petre Roman îl ajută pe creator ori de câte ori are evenimente de modă pe care le organizează în București. La rândul lui, el o ajută ori de câte ori ea are nevoie. Și-au fost aproape în toate momentele grele, iar Oana a vorbit extrem de frumos despre prietenia care îi leagă de mai bine de trei decenii. 

„Ne-am cunoscut imediat după Revoluție, în vara anului 1990. M-am dus cu Loredana și cu Țeavă la Festivalul de la Mamaia și în deschiderea evenimentului era o prezentare a Zinei Dumitrescu. Și eu eram cu Loredana în sală la repetiții. Acolo se repeta pentru această prezentare. Pe scări era Cătălin, eu mă uit la Loredana, și îi spun: cine e băiatul ăsta? Zice că e un manechin.

Toată viața am crescut cu ideea faptului că cel mai frumos bărbat din lume e tata care și e, de altfel, foarte frumos. Și acela a fost primul moment în care am văzut un bărbat la fel de frumos ca tata și la care m-am uitat și am zis: uau! Acela a fost primul meu impact cu Cătălin, care era pe scenă”, a declarat fiica lui Petre Roman, conform ciao.ro.

Au rămas prieteni pe viață 

Vedeta a mai concluzionat faptul că după terminarea show-ului de modă, când s-au făcut prezentările și au ajuns față în față, cei doi s-au cunoscut și de atunci au legat o frumoasă prietenie. 

„După aceea evident că ne-am cunoscut și ne-am împrietenit și de atunci am rămas prieteni. Se fac 34 de ani” - a conchis Oana Roman, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
image
actualitate.net
image
actualitate.net