„Rău faceți că nu vă plângeți”. Ce părere are Oana Roman despre femeile și mamele care se simt depășite de responsabilități

Oana Roman (48 de ani) este extrem de activă pe rețelele de socializare, având o comunitate de fani impresionantă, cu care împărtășește atât fiecare moment din viața ei, cât și idei, și oferă sfaturi. De curând, fiica lui Petre Roman a abordat un subiect mai sensibil pentru unii: de ce trebuie femeile să facă totul? Vedeta a ținut să își spună punctul de vedere despre mamele și femeile care nu doar că au un job, dar au și grijă de copii, fac curat, gătesc și spală, și se simt complet depășite de responsabilități.

Oana Roman, părere categorică despre femeile care fac totul pentru familie / foto: arhiva Click!
Oana Roman, părere categorică despre femeile care fac totul pentru familie / foto: arhiva Click!

De ce considerăm noi, sau lumea consideră că femeile trebuie să facă singure atât de multe lucruri?”, este întrebarea pe care și-a pus-o Oana Roman. Vedeta a mărturisit că i-au scris foarte multe femei și mame care s-au plâns că sunt depășite de situație, pentru că au, la un moment dat, prea multe lucruri de făcut. Fiica lui Petre Roman a mărtusit că nu înțelege de ce femeile trebuie să facă totul, de la gătit, curățenie și avut grijă de copii, până la a contribui la bugetul familiei.

„Mi-ați scris foarte multe după story-ul meu de ieri. Da, multe femei se simt depășite de situație, la un moment dat, pentru că au foarte multe lucruri de făcut. Mamele, mai ales, cele care au copii și job în același timp, și situația e complicată.

Îmi scria una, de altfel au fost mai multe care au spus că «Ce, domne, te plângi atât. Și noi le facem pe toate și nu ne plângem». Păi rău faceți că nu vă plângeți, mie mi-au scris multe, spunând că da, se plâng că au prea multe de făcut. Acum, ideea este: «De ce considerăm noi, sau lumea consideră că femeile trebuie să facă singure atât de multe lucruri?». De ce nu ne gândim, totuși, că poate responsabilitățile ar trebui să fie un pic mai împărțite, mai ales pentru cele care au soț, iubit și așa mai departe.

„Trebuie să existe un anumit echilibru, că de aceea se numește «conviețuire»”

Cele care sunt mame singure, de exemplu, nu au ce să facă. Asta-i viața, din păcate, trebuie să le ducă pe toate. Dar cele care sunt într-o familie, de ce trebuie să le facă ele pe toate? De ce avem această mentalitate? De ce doar ele trebuie să crească copii? De ce doar ele trebuie să gătească? De ce doar ele trebuie să facă curat? De ce?

Eu nu cred că cineva a lăsat scris undeva că toate lucrurile astea trebuie să le facă doar femeile și bărbații sunt doar cei care trebuie să aducă bani în casă și atât. Eu nu cred că există scris undeva lucrul ăsta, cred că este doar o mentalitate care s-a împământenit și nu cred că este corect, pentru că mai nou și femeile aduc bani în casă. S-au schimbat vremurile. Și atunci dacă și dânsele aduc bani în casă, de ce ar trebui să facă ele munca ori trei? Adică să aducă și bani în casă, să aibă și grijă de copii, să și gătească, să facă și curat și domnii nu?

Eu cred că trebuie să existe un anumit echilibru, că de aceea se numește «conviețuire», nu? Fiecare vine cu partea lui și trebuie să se implice. Voi ce credeți?”, a spus Oana Roman, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Sofia Vicoveanca
cub irina columbeanu png
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net