Daniel Pavel a dat din casă. Ce se întâmplă cu „Survivor” și cum arată viața sa după căsătorie: „E o mare schimbare pentru mine”

#Exclusiv Click!

Prezentatorul Survivor de la PROTV, Daniel Pavel, se bucură din plin de viața de bărbat însurat. Este și răsfĂțat, dar uneori frumoasa lui soție, Ana, îl mai pune și la treabă. Când ar trebui să înceapă un nou sezon Survivor la PROTV, cum a fost în prima parte a lunii de miere și cum se descurcă ca un soț responsabil ce este, Domnul Dan a dat din casă pentru Click!

„Ne dorim chiar o lună de miere întreagă"

Cum a fost luna de miere? Dar vacanța?

Am fost în Tirol să zicem, o încălzire. A fost așa, ca orice traseu Survivor, începe cu o încălzire. Am avut o perioadă frumoasă în Tirol, de reîncărcare imediat după sezonul Survivor All Stars și după nuntă. În momentul ăsta, însă, ne gândim să vedem cum, din punct de vedere tehnic, se va produce și această lună de miere, pe care chiar ne-o dorim să fie o lună.

Unde vreți să mergeți?

Încă e în faza de proiect. Probabil că ar fi America, și pe lista mea, și pe lista Anuței. Amândoi am mai fost în diverse situații. Da, United States!

Când? În ianuarie vă gândiți să plecați?

Păi nu, că în ianuarie cine știe ce se poate întâmpla. Dacă scăpăm ușor, ușor, vara asta, eu o văd în vara viitoare. Că, până la urmă, sărbătorim un an de la nuntă.

Cum e acum? Începe un nou sezon Survivor? Cum vă pregătiți?

Deocamdată suntem chiar în momentul ăsta, la lansarea grilei de toamnă, în care Survivor e doar observator. E spectator angajat, să zicem așa. Și încă dimensionăm. Când o să se apropie, povestim mai mult. Deocamdată, nu știm exact.

Adică e într-o fază de pregătire?

Da, e într-o fază de pregătire, pentru că e și firesc, fiecare sezon de Survivor All Stars, în mare, în ecuația formatului, înseamnă că o iei de la capăt cu personaje absolut noi, dar și cu elemente de dramaturgie nouă. Deci, fanii show-ului să se aștepte că o să fie ceva cu totul inedit.

„Am ținut legătura aproape cu majoritatea celor din Survivor All Stars”

Ce ți-ai dorit de la un nou sezon Survivor All Stars?

Eu urmăresc destul de mult și sunt un fan al acestui show încă de dinainte să am onoarea să-l prezint. Mi-aș dori foarte mult să fim ca americanii, sau ca australienii, să avem două formate care reinventează, din punct de vedere al traseelor, al imagisticii, al concurenților, și să aducem publicului iubitor de Survivor, că știm cât de mult e iubit în România, și sportivitate, și reality show, într-o alchimie și mai mișto decât a fost până acum.

De când s-a terminat show-ul, concurenții au simțit nevoia să-ți vorbească, să-ți scrie, să te sune? Ați mai ținut legătura?

Da, am mai ținut legătura aproape cu majoritatea celor din Survivor All Stars, cu băieții în special, pentru că sunt până la urmă și o chestie de boyhood, de antrenament. Eu m-am considerat întotdeauna un frate mai mare al lor și un coach. Și da, ne mai scriem pe Instagram, n-am avut ocazia să mă văd cu ei, pentru că nici eu n-am prea stat în București, dar ne vedem la evenimente mai mari, cu mare drag.

„E o schimbare mare pentru mine”

Uite, te văd acum cu verigheta pe deget, s-a schimbat ceva, așa, de când o porți?

Verigheta, chiar am povestit un pic zilele astea cu colegii. Eu n-aveam bijuterii de tip inel, în general. Dacă se întâmpla să am, seara le scot. După prima noapte, după nuntă, am pus verigheta deoparte și în ochii absolut halucinanți ai Anuței, că ea are niște ochi magnifici, a făcut ochii mari și mi-a spus: „Nu, pune la loc, verigheta se poartă”. Și atunci am realizat o chestie care poate părea la mintea cocoșului, că eu urmează să o am „for life” ( n.r.: pe viață). Deci asta e o schimbare. Mare pentru mine, micuță aici pe deget, faptul că trebuie să o port tot timpul. În rest, același nivel de iubire și de altruism pe care îl avem unul pentru celălalt.

Practic, actul ,cum se zice, nu schimbă cu nimic.

Nu, nu schimbă. Sigur că el dă o formă de încredere, o formă de... poate și o prezență socială mai puternică. Pentru că am schimbat buletinele și doamna Pavel... Este o chestie foarte intimă pentru mine și foarte tandră, pentru că doamna Pavel nu mai e pe pământul ăsta de 10 ani, mama... Și a revenit, adică doamna Pavel “is back” (n.r.: s-a întors). Și ea și-a dorit să își schimbe numele și pe social media.

Am văzut că și-a schimbat și că e foarte prezentă în social media și a tot povestit tot de acolo de unde ați plecat, de la Tirol.

Exact, da, asta a fost chiar în momentele când poate nu era în super formă și a înțeles că există o formă de responsabilitate publică. Oamenii ne iubesc  într-un număr uriaș, cu nunta. A fost și grație vouă, jurnaliștilor, și mulțumesc din nou. Pentru că a fost și este un val de iubire. Sigur că nu te poate plăcea toată lumea, nici nu trebuie, dar și cei care spun, „dom’le, da”, poate un pic cam „cheesy”, poate un pic cam așa, zic că, oricum, n-avem ce să reproșăm pe partea de prezență, până la urmă, despre ce spune un om. Iar eu încerc pe cât mai mult, dacă mă exprim pe o problemă pe agenda publică, să spunem, general-politică, să caut întotdeauna, așa mi-e natura, și zona de optimism.N-avem drumuri, da, am venit azi noapte, acum două nopți, de pe E85 la Mărășești, am oprit și am povestit un pic despre ce a însemnat în iulie 1917 momentul Mărășești. Adică, da, nu mă mai uit la drum. Mă uit la faptul că România Mare s-a făcut cu sângele acelor oameni pe drumurile respective.

Vreau să te întreb ceva, la voi acasă cine gătește? Cine-i responsabil cu răsfățul culinar?

Noi chiar avem o chestie foarte clară, este Anuța responsabilă și apoi eu, să spunem că sunt ăla care spală vasele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
banner Carmen Brumă
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net