Daniel Pavel, declarații emoționante despre cel mai important eveniment din viața lui. Unde ar putea petrece luna de miere, dar și ce spune despre venirea unui copil în viața lor

#Exclusiv Click!

Daniel Pavel sau Domnul Dan, așa cum îi spun concurenții celebrului show „Survivor”, pe care îl prezintă la PROTV, a făcut aseară o nuntă ca în povești cu aleasa inimii sale, Ana Maria Pop, care a devenit Doamna Pavel și e foarte mândră de asta!

Au plâns de emoții, dar au strălucit la nunta lor! Imediat după cununia civilă care a avut loc lângă lac, pe ponton, și înainte de cununia religioasă de la biserică, mirii au acordat câteva interviuri și erau extrem de emoționați, mai ales că urma și petrecerea de nuntă organizată cu mare fast la Palatul Snagov!

Fiul de 19 ani al prezentatorului TV a lipsit motivat de la marele eveniment, iar Daniel Pavel a mai simțit și lipsa mamei sale, care, din păcate, nu mai este printre noi, iar Zanni și Jorge care au concurat din greu la Survivor, le-au fost alături mirilor.

Meniul pregătit invitaților a fost la înălțime, un mix de arome și gusturi, nu au lipsit lupul de mare în ierburi aromate, mușchiul de vită Wellington, dar nici tradiționalele sărmăluțe. Iar tortul cu gust de amandină, a fost tăiat într-un mod unic, cu o sabie  de pirat caraibian, exact așa cum ne-a povestit chiar Domnul Dan în interviul realizat ieri pentru Click!

„Este cea mai fericită zi din viața mea!”

Domnul Dan, casă de piatră și multă, multă fericire!

Mulțumesc, mulțumesc că ne suntem, cum zic eu, la Survivor. Da, am fost emoționat ca să spun, și chiar e o chestie pe care nu o spun suficient de puțin. (....) Ei bine, ideea este că în momentul în care am văzut-o cu voaletă, foarte classy, cu tatăl ei, am avut emoții, am lăcrimat. Şi am crezut că bărbații au chestia asta că se fac de râs. Nu! Suntem vulnerabili în cel mai frumos sens cu putință și este cea mai fericită zi din viața mea. Și uite asta, n-am mai spus-o, o să o mai spun încă odată.

„Pocnesc de bucurie că s-au așezat toate astrele”

Băiatul tău nu este aici, am înțeles că este la Viena și nu ajunge la nuntă!

Da, băiatul meu nu este aici, este la Viena, are examen la Drept, studiază la Facultatea de Drept, e anul întâi, l-am sunat am vorbit cu el, am vorbit și cu mama lui care e în București. Am fost efectiv într-o corelație de asta..., „să fii binecuvântat, să-ți fie casa-casă, să-ți fie masa-masă, să vă distrați”.Pocnesc de bucurie că s-au așezat toate astrele.

Tatăl tău este aici și a fost prezent la cununia civilă!

A fost prezent la cununia civilă cu celebra șapcă care l-a consacrat de cowboy, că nu știu de unde o are, chiar n-am înțeles. I-am scos-o în secunda în care a declanșat poza. Tata, 87 de ani, băiat de bulevard bucureștean în anii ‘50-’60. Tata, căruia îi datorez foarte multe și tata care e singurul pe care îl mai avem, pentru că mama nu mai este.

Dar i-ai simțit prezența acum, nu?

Foarte, foarte mult. Spuneam și mai devreme, simt că Ana este din tribul mamei mele. E foarte tandră, e foarte blândă, e foarte liniștită și simt că mama este mai mult decât oricând prezentă astăzi și că am binecuvântarea ei.

O să plouă, e bogăție...

O să plouă, e bogăție, Doamne, da, da, da! Să plouă după să nu pună probleme aici pentru oameni.

Ce le-ați pregătit astăzi invitaților, cu ce o să-i așteptați și ce le-ați pregătit voi ca proaspeți soț și soție?

Avem cu siguranță, pe lângă line-up-ul de oameni minunați, sunt ardeleni, au venit, au venit de la sute de kilometri. Avem muzică specifică, muzică tradițională, avem bucate alese de-ale lor, de acolo, din Ardeal și avem momente muzicale, îi avem pe Jorge și Dirty Nano. Asta nu știu dacă a ajuns până la urmă la voi. Pentru că ne-am bucurat foarte mult să fie și cei de la Dirty Nano, să fie Tinu, să fie George Hora. Avem muzică, îl avem pe Aurel Tămaș, domnul general, tatăl Anei. Deci vom avea o simbioză modern-tradițională.

Pe lângă Jorge, care a fost și el la Survivor, am înțeles că Zanni va fi unul dintre invitați!

Când l-am văzut coborând pe trepte, sora mea, Alexandra, am un frate și o soră, l-a adus de braț. Nu a fost la o nuntă niciodată. Să nu uităm povestea lui Zanni, dincolo de ce a fost, ce este, ce va fi Survivor. Zanni merge la prima lui nuntă. Sunt onorat că este aici, la noi, la Ana și Daniel!

Te așteptai să câștige din nou acum Survivor?

Nu! A fost foarte strâns cu Iancu, și cu ceilalți. Atenție, TJ, o super evoluție. Ștefania Ștefan, Ana Porgras, Ștefania Stănilă.Zanni a fost mai încăpățânat. Zanni a fost în exil. În Zanni este dublul campion Survivor!

Mireasa se fură în seara asta?

Nu se fură, că le avem pe ceas. Mireasa, cât de blândă e ea. Este și ardeleancă și vrea să le facă perfect. De aceea, apropo de perfecțiune, avem o altă ardeleancă. Geta Ungureanu s-a ocupat de nuntă. Our wedding planner!

Am înțeles că momentul tortului o să fie unul special!

Momentul tortului va fi... Am zis noi, eu, după capul meu, să-l tai cu o sabie de pirat caraibian. O sabie foarte mișto o să primiți pozele. Sper să nu creez o altă agitație. E doar un obiect istoric.

Lună de miere în America

Cum se simte domnul Dan în ziua nunții?

Extrem. Full. Forță de emoționat. Și simt că mai am energie. Pe de altă parte, e mai tare decât orice filmare pe care am făcut-o până acum.

Ana mi-a zis că în biserică, la cununia religioasă, se va lăsa călcată ea.

A zis că ea se va lăsă călcată? Ok. Deci, o să am grijă. Și iată declarație: să o calc pe Ana în biserică ca un bărbat adevărat.

Luna de miere s-a stabilit?

Luna de miere, nu. Nu știm încă. Chiar n-am stabilit-o. Poate vom merge în America, e o dorința de-a noastră!

Am văzut curcubeul acela pe ponton la cununie. Ce se întâmplă? M-am gândit că e un fel de gender reveal și aveți o altă surpriză... Se anunță cumva sexul copilului!

Nu, nu, nu. Așa a fost. Nu e, nu e. A fost chiar o chestie și a dorit foarte mult Ana. Și mă bucur că a ieșit, pentru că a trebuit să ne coordonăm cu el. Deocamdată nu, dar venim!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net