Ce bine au mâncat vedetele! Preparatul de fițe comun de la nunta lui Daniel Pavel și de la nunta Larisei Iordache

#Exclusiv Click!

La nunțile anului s-a mâncat bine! Meniurile de la nunta Larisei Iordache și de la nunta lui Daniel Pavel au avut în comun un preparat de fițe și rar întâlnit la astfel de evenimente, dar care au făcut deliciul invitaților. Este vorba despre un pește rar, dar extrem de delicios care costă 150 de lei pe kilogram!

image

Preparatul de fițe pe care l-au ales vedetele la nunțile lor!

La nunta Larisei Iordache meniul a fost unul exclusivist și a costat în jur de 150 de euro. Acesta a conținut mai multe preparate din pește și fructe de mare. Masa a început cu tartar de ton și salata de avocado cu creveți. Gustarea caldă a constat în pește, iar la felul principal s-a servit piept de curcan marinat în iaurt grecesc, cu portocale în crustă de migdale, piure de trufe, Oyster King și sos de turmeric. Un meniu echilibrat, bazat pe preparate sănătoase, tipic pentru doi sportivi care se mențin, putem remarca. Având în vedere că nunta a fost ceva mai restrânsă, mirii au considerat că nu este nevoie de mâncare din belșug. Au mers pe principiul mai puțin, dar bun!

Cât de meniul de la nunta Domnului Dan cu aleasa inimii sale, meniul a fost mult mai divers și bogat, astfel încât să acopere gusturile invitaților. La deliciile de bun venit invitații s-au delectat cu numeroase bunătăți, de la mini frigărui cu roși cherry și mozzarella, la terină de foie gras de gâscă cu coacăze roșii pe ananas, carpaccio de somon fume cu rozmarin, terină de mușchi de vită argenian la brânzeturi fine. Felurile principale au constat în preparate clasice precum mușchi de vită wellington cu cartofi gratinați și pește. Bineînțeles, nu puteau lipsi tradiționalele sărmăluțe în foi de varză cu mămăliguță. Cât despre dulciuri, cei prezenți s-au bucurat de un candy bar, iar tortul mirilor nu a fost altceva decât delicioasa amandină.

Ceea ce au avut însă în comun cele două nunți de lux, pe lângă faptul că au fost organizate pe malul lacului, a fost un preparat de fițe pentru care nu mulți optează, dar care satisface oricui papilele gustative. Este vorba despre lupul de mare, adică bibanul de mare! Un pește cu un gust deosebit cu tente de nucă și care poate fi preparat în nenumărate feluri. De pildă, în meniul Larisei s-a servit lup de mare cu legume saute și sos de unt cu lămâie, în timp ce în meniul Domnului Dan s-a servit lup de mare în ierburi aromatice cu sparanghel, orez sălbatic și sos olandez.

De ce este bine să consumăm lup de mare, are numeroase beneficii

Culmea acest preparat de lux are și numeroase beneficii pentru sănătate. Lupul de mare este o sursă excelentă de proteine, esențiale pentru creșterea și repararea țesuturilor, producerea de enzime și hormoni, și menținerea masei musculare. Consumul regulat de lup de mare poate contribui la reducerea riscului de boli cardiovasculare datorită conținutului de acizi grași omega-3 și a capacității acestora de a reduce inflamația și de a îmbunătăți profilul lipidic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net