Primele imagini de la nunta lui Daniel Pavel. Ce a apărut pe cer, imediat după ce au spus „da”, dar și cine a fost marele absent de la eveniment

#Exclusiv Click!

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au spus  marele „Da!” în fața ofițerului stării civile. Evenimentul mult-așteptat s-a desfășurat astăzi, 8 iunie 2024, într-o locație de vis, la Palatul Snagov. 

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit / foto: Click!
Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit / foto: Click!

Mireasa a venit însoțită la braț de către tatăl ei, iar petrecerea de seară se va desfășura alături de invitați aleși pe măsură, cu muzică și mâncare pe gusturile tuturor. Click! are mai multe informații pe care le veți regăsi în rândurile de mai jos.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit civil 

Dacă în scurt timp înainte de nuntă prezentatorul Survivor All Stars 2024 vorbea cu mult entuziasm despre momentul în care el și Ana Maria devin soț și soție, iată că astăzi și-au văzut visul devenit realitate. 

După căsătoria la Starea Civilă, în doar câteva ore aceștia vor merge în fața preotului pentru a-și jura credință veșnică și a-și uni destinele pe viață în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut parte de un semn divin la scurt timp după căsătoria civilă - un curcubeu care a apărut pe cer, considerat astfel semn de bun augur. 

După cununia religioasă, mirii împreună cu cei 385 de invitați se vor retrage la Palatul Snagov, în cortul în care se va desfășura petrecerea de nuntă cu chef și voie bună până în zorii zilei. 

Momentele artistice vor fi susținute de către Dirty Nano, Jorge, încă nu se știe cu exactitate dacă va fi și muzică populară, însă PR-ul crede că Aurel Tamaș îi va încânta pe invitați.

Ana Maria Pop va schimba trei rochii de mireasă 

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de Click!, proaspăta soție a vedetei TV Daniel Pavel a ales cu mare atenție cele trei rochii de mireasă pentru decursul acestei zile și nopți. 

Meniul pentru care au optat pentru petrecerea de după nuntă este unul care îmbină mai multe feluri de mâncare, însă important de menționat este faptul că sarmalele nu vor lipsi. 

Daniel Pavel își dorește o fetiță 

Omul de televiziune a mărturisit sincer că una dintre cele mai mari dorințe ale sale este aceea de a deveni tată de fată alături de soția sa. Din păcate, fiul său nu i-a putut fi alături în acest moment special, întrucât a avut de susținut examenele din Viena. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net