Daniel Pavel și Ana Maria Pop, gata de nuntă. Vor avea 400 de invitați: „Va fi lux”

Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi se pregătesc de cel mai important eveniment din viața lor: sâmbătă, 8 iunie 2024, ziua în care își vor uni destinele. De asemenea, după nunta cu 400 de invitați, vor pleca în luna lor de miere, urmată de o călătorie într-o destinație specială, alături de fiul prezentatorului, Antoniu, în vârstă de 19 ani.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, nuntă cu 400 de invitați / foto: colaj Instagram
Daniel Pavel și Ana Maria Pop, nuntă cu 400 de invitați / foto: colaj Instagram

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, sunt împreună din anul 2022. S-au logodit anul trecut, iar în câteva zile, sâmbătă, 8 iunie 2024, cei doi își vor uni destinele. Vor avea 400 de invitați la nuntă, iar după marele eveniment, vor pleca în luna lor de miere, dar și într-o călătorie într-o destinație cu totul și cu totul specială, alături de fiul prezentatorului TV.

„Numărul (de invitați n.r) se pare că a ajuns la 400. O să fie foarte mulți oameni. Evenimentul va avea loc pe 8 iunie. Eu plec în Dominicană, țin să precizez, pentru mireasă, știe draga de ea. Am promis că vin și vin și voi fi cu câteva zile înainte, cu ajutorul Domnului”, a mărturisit Daniel Pavel, pentru Fresh by Unica.

Daniel Pavel: „Va arăta ca o nuntă luxoasă”

De asemenea, prezentatorul TV a recunoscut că organizarea unei nunți i se pare foarte dificilă, dar bucuria de pe figura partenerei sale de viață este tot ce contează. „Mie mi se pare totul foarte complicat. Probabil că e o opinie masculină foarte largă. Dar bucuria de pe figura miresei mele, a Anei, este extraordinară. De la aranjamente, cromatică, până la fluxul de oameni, în ce moment se întâmplă ce. Am prezentat evenimente, de la gale mari de șefi de stat și guvern, până la evenimente corporative, dar n-am fost niciodată protagonist.

Da, va arăta ca o nuntă luxoasă, va fi lux. Dar lux în limba latină, în origine, înseamnă lumină, și pe asta aș vrea să mă duc. Va fi o nuntă luminoasă, o mireasă luminoasă, o pereche luminoasă. Va fi pe lumină”, a mai spus Daniel Pavel.

În cadrul unui alt interviu, prezentatorul a dezvăluit că întregul eveniment va avea o tematică, pusă în evidență prin locație, decor și muzică: „Va fi un eveniment cu foarte mulți invitați, oameni apropiați de sufletul nostru, alături de care ne dorim să împărtășim bucuria reală pe care o avem în suflet. Tematica este una simplă – IUBIREA autentică. Și asta vrem să transmitem atât prin locație, cât și prin decor, muzică și tot ce se va mai întâmpla”, a spus acesta, pentru viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Gigel Frone jpeg
banner anda adam nasa png
vulpita jpg
image png
adriana murariu si andreea esca jpg
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net