Daniel Pavel a plecat într-o călătorie: „M-am urcat la volan, am lăsat-o pe Ana să se ocupe singurică de toate pregătirile pentru nuntă”

Ultima actualizare:

Daniel Pavel a povestit în jurnalul său, cum și-a petrecut Paștele anul acesta. Prezentatorul TV s-a întors din Republica Dominicană, în urmă cu câteva săptămâni, iar de sărbători a stat acasă, alături de cei dragi.

Daniel Pavel  (3) JPG

Daniel Pavel a plecat în vacanță fără viitoarea lui soție

Daniel Pavel a făcut dezvăluiri despre competiția „Survivor All Stars”, dar și despre probele la care sunt supuși concurenții. Cu doar câteva săptămâni în urmă, atât gazda emisiunii de la Pro Tv, cât și participanții acestei ediții, s-au întors în România, însă vor reveni curând pe Insula Dominicană, pentru a filma marea finală.

Recent, moderatorul TV a plecat într-o călătorie, însă nu alături de viitoarea lui soție, ci de unul singur. Ana, cea alături de care va păși în fața altarului se ocupă intens de pregătirile pentru nunta care va avea loc peste puțin timp.

„Națiune Survivor, încep acest jurnal electronic, din nou, departe de casă, dar acum dintr-un loc atipic, unul pentru suflet și pentru încărcare a bateriilor. În urmă cu doar câteva zile, m-am urcat la volan, am lăsat-o pe Ana să se ocupe singurică (doar pentru puțin timp) de toate pregătirile pentru nuntă și am plecat departe de oraș, de confort și de tot ceea ce îmi pune viața la dispoziție.

Vă sună cunoscut, nu? Da, uneori, pentru mine, regenerarea nu înseamnă mai mult confort, ci mai puțin, mai multă muncă pentru a-mi obține hrana, căldura și cele necesare. Iar asta am ocazia să fac acum, fără să stau departe de voi (online…) sau de show-ul care ne ține pe toți lipiți de ecrane, de trei ori pe săptămână”, a povestit Daniel Pavel în jurnalul său.

Cum și-a petrecut Paștele

Daniel Pavel a povestit că în acest an a petrecut Paștele alături de familia sa, dar a mers și la biserică.

„A fost o săptămână în care am luat cu toții Lumină și am purtat-o din lumânare în suflet, iar asta s-a întâmplat și-n competiție. Înainte de plecarea mea despre care vă scriam anterior și despre care puteți afla detalii pe paginile mele de social media, am petrecut câteva zile superbe și liniștitoare în familie, ceea ce vă doresc și vouă”, a mai povestit prezentatorul Tv.

Pe de altă parte, Daniel Pavel a făcut dezvăluiri și despre concurenții rămași la „Survivor All Stars”.

„Da, da, ați citit corect, s-a încheiat etapa cu numărul șaptesprezece, adică mai bine de patru luni de când cei mai buni dintre cei mai buni au pornit, odată cu fluierul de start, în aventura vieții lor, în sezonul suprem. Știu, poate nu a fost ușor să acceptați că Survivor înseamnă surprize, înseamnă twist-uri, înseamnă să te adaptezi la orice apare!

În urmă cu patru ediții, am anunțat că oricine va pierde, va merge în Exil și va primi o șansă de reintegrare. Iată că a venit și Zanni a profitat de ea, a eliminat-o pe sora lui din competiție și a reușit să treacă și această barieră. Sunt om, m-am emoționat și la revenirea lui, dar și plecarea Ștefaniei, o campioană a României care a demonstrat ce munte de energie este în acel om aparent mic și firav”, a adăugat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cluj Napoca capitala Ardealului unde se organizeaza TIFF ul  foto tiff jpg
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net