Ce planuri au Daniel Pavel și Ana Maria Pop după ce își vor uni destinele. Unde vor locui după căsătorie și ce vor face în luna de miere

Ultima actualizare:

Daniel Pavel, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din țara noastră, se pregătește să bifeze un capitol important al vieții sale: nunta. Alături de Ana Maria Pop, bărbatul speră ca marele eveniment să decurgă așa cum a visat. Ce planuri au după căsătorie - unde vor locui și ce destinație vor bifa în luna de miere, aflați din rândurile de mai jos. 

Daniel Pavel și Ana Maria Pop / foto: Social media
Daniel Pavel și Ana Maria Pop / foto: Social media

Ana Maria și Daniel Pavel formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc autohton. Se iubesc fără rețineri de ani de zile și acum se pregătesc să devină soț și soție, martorii fericirii lor fiind peste 400 de persoane invitate la marele eveniment. 

Daniel Pavel și Ana Maria, planuri pentru viitor 

Într-unul din cele mai recente interviuri oferite presei, prezentatorul Survivor All Stars 2024 a făcut o serie de dezvăluiri despre planurile pe care el și iubita sa le au de îndeplinit după căsătorie. 

„Noi locuim deja împreună, în București, de ceva timp. Așa o vom face și de acum înainte. Oricum suntem acasă acolo unde suntem amândoi – fie că vorbim despre România sau Dominicană… Sau cine știe pe unde vom mai ajunge?” - a declarat Daniel Pavel, într-un interviu viva.ro

Unde vor petrece luna de miere 

Cât despre luna de miere, Daniel Pavel și Ana Maria plănuiesc să bifeze o escapadă într-o locație nouă, destinația fiind una știută doar de ei. A promis, însă, că își va ține fanii la curent cu postări în social media în perioada următoare. 

„Luna de miere o vom face întro locație potrivită nouă, cu soare, timp pentru noi doi și multă fericire. Momentan, privim până acolo. Promi tem să vă ținem la curent cu toate, pe conturile noastre. Vă îmbrățișez pe toți!” - a mai spus Daniel Pavel.

Se consideră un bărbat norocos 

Dezamăgirile din trecut nu-și mai au rost în prezentul lui Daniel Pavel. Acum se declară un bărbat fericit și împlinit, care se bucură de familia minunată pe care o are și de reușitele pe plan profesional.

„Ca să parafrazez Poetul, mă încântă azi, mai mult chiar decât măncântară în trecut, evoluția mea declinată la timpul prezent de bărbat deplin – minte, trup, spirit – care construiește viitorul cu certitudinea și curiozitatea visătorului pragmatic. Mă consider un om extrem de norocos. Am o familie minunată, un copil extraordinar, o femeie superbă alături de mine și, pe plan profesional, sunt implicat într-un proiect care mi se potrivește foarte bine. Las viața să mă surprindă și pe mai departe și să mă ducă spre ceea ce trebuie.” - a conchis vedeta de televiziune, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net