Proaspăta doamnă Pavel, Ana, soția prezentatorului de la Survivor, nu s-a lăsat furată la nuntă: „Bărbatul potrivit a ajuns în viața mea!”

#Exclusiv Click!

Ana Maria Pop a devenit ieri Doamna Pavel după o zi plină de emoții și lacrimi. Daniel Pavel, prezentatorul Survivor de la PROTV a avut o mireasă elegantă și a fost tare mândru de soția lui, așa că nu s-a înduplecat să o lase să fie furată la propria nuntă.

La rândul său, soția lui Domnu’ Dan ne-a mărturisit că și-a dorit un bărbat adevărat lângă ea! Așa că a vrut ca vedeta PROTV să o calce pe picior în biserică, la cununia religioasă!

Cum te simți acum ca Doamna Pavel?

Mă simt și mai împlinită pentru că bărbatul potrivit a ajuns în viața mea.

Ai avut emoții la cununia civilă?

Am avut emoții, am plâns, am tremurat alături de tata la braț. E normal, cred că să se întâmple așa.Și acum am lacrimi în ochi, dar drumul meu continuă alături de Daniel.

Cum l-ai simțit pe Daniel, pe soțul tău, la ceremonie?

Pe Daniel l-am găsit în fața aripilor, pe care o să le vedeți în poze, cu lacrimi în ochi, așa cum sunt eu acum. Dar, puternic și bineînțeles că fericit.

Urmează petrecerea de nuntă, am înțeles că vei schimba trei rochii...

Da, așa e.

Acum ce creație porți?

Toate sunt creații Otilia Brăiloiu. Otilia mi-a fost alături de acum 10 ani, de când mergeam la Cannes. Este designerul pe care mă bazez oricând, fără să obiectez ceva. Aceasta este ținuta de cununie civilă. Pantofii sunt tot de la ea.

Cu ce meniu vă așteptați invitații? Tradițional sau cum o să fie exact?

E o parte foarte importantă, care nu e tradițională. Însă, am vrut să mulțumim și partea de bunici, avem şi oameni de la țară, familia mea cu care mă mândresc, eu m-am născut în Baia Mare, dar am multe rude care sunt de la țară.Și i-am așteptat, bineînțeles, cu sărmăluțe tradiționale, cu o vită Wellington, premieră pentru voi, n-a știut nimeni încă până acum.  

Cine ți-ai dorit în mod special să cânte la voi la nuntă?

În mod special mi-am dorit să cânte Dirty Nano, Jorge, toți cei care cântă mi-am dorit să cânte, că altfel nu erau aici.

În biserică? Îl calci pe domnul Dan pe...

Nu! I-am spus să mă calce el. Asta i-am tot spus, dar el a înțeles greșit, și-a zis invers. Nu! Vreau să mă calce el, vreau bărbat. Eu mi-am căutat bărbat, nu mi-am căutat femeie.

Luna de miere unde o să o petreceți?

Încă nu știm, chiar nu știm. Ne hotărâm pe parcurs.

Ce ți-ai dorit în mod special să ai acum la această petrecere de nuntă? Să nu lipsească și dacă se vor respecta tradițiile?

Tradițiile se vor respecta multe dintre ele, dar nu cele neapărat din Ardealul sau din Sud. Mi-am dorit foarte mult să fie mâncarea bine făcută și muzica foarte bună.

Se va fura mireasa?

Nu se va fura mireasa, pentru că Daniel nu vrea să se fure mireasa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net