Laura Cosoi, succes răsunător în online. A patra fetiță i-a adus o comunitate impresionantă de 50.000 de fane mămici

Ultima actualizare:

Laura Cosoi, în vârstă de 42 de ani, a reușit, într-o lună de când a devenit mămică pentru a patra oară, să creeze o comunitate unde s-au strâns deja 50.000 de mame. Grupul „Eu te-am făcut, eu te IUBESC” a fost creat de actriță cu scopul ca toate mămicile din România să-și împărtășeacă grijile, să poarte discuții, să pună întrebări și să ofere strategii practice de parenting, totul pentru a le ajuta să facă față provocărilor din viața de părinte.  

Laura Cosoi a strâns o comunitate de 50.000 de mame / foto: arhiva Click!
Laura Cosoi a strâns o comunitate de 50.000 de mame / foto: arhiva Click!

Actriță, mamă a patru copii și, mai nou, influenceriță! Laura Cosoi a creat un grup pe Facebook, numit „Eu te-am făcut, eu te IUBESC”, care, într-o singură lună de la lansare, s-a transformat într-o comunitate impresionantă de 50.000 de mămici, cu o creștere constantă și o dinamică puternică de comunicare ce anunță un adevărat fenomen. 

Grupul le ajută pe mamele din România să își spună problemele, să poarte discuții, dezbateri, să pună întrebări, să aibă schimburi de idei și de strategii practice de parenting, totul pentru a le ajuta să facă față provocărilor din viața de părinte din ziua de astăzi.

Laura Cosoi a strâns o comunitate de 50.000 de mămici

Sunt foarte fericită, nu m-am așteptat la o asemenea reacție din partea mamelor încă din prima zi de lansare a grupului. Ne-am strâns foarte multe, într-un timp foarte scurt, de unde desprind clar ideea că toate aveam nevoie de asta, de un spațiu sigur unde să spunem sincer prin ce trecem, să ne fim una alteia alături, să ne ajutăm cu sfaturi și idei și să ne mărturisim slăbiciunile, vulnerabilitățile sau temerile. Simt că acest «împreună» ne face să avem o plasă de siguranță în activitățile de zi cu zi.

Este așa de bine să nu fii singur și să știi că te poți ajuta de forța grupului, de experiențele mamelor ca tine, de sfaturile și ideile care apar când ai mai mare nevoie. Sunt nenumărate și inevitabile greșelile pe care părinții noștri le-au făcut și pe care noi le facem în creșterea copiilor, important este să le conștientizăm, să vorbim despre ele și să vedem cum putem face mai bine pentru noi, pentru copii, pentru familie, cu iubire, blândețe și empatie, într-un mod constructiv și eficient, fără să ne criticăm și să ne judecăm prea aspru.

«Eu te-am făcut, eu te IUBESC» este deja un spațiu frumos în care noi, toate cele câteva zeci de mii de mame cu principii, valori și griji comune, ne ținem de mână pe drumul complex, dar atât de profund și nobil al creșterii copiilor”, mărturisește Laura Cosoi.

„Acesta este scopul acestei comunități, să ne fim alături”

Laura a născut a patra fetiță. foto: Instagram
Laura a născut a patra fetiță. foto: Instagram

De asemenea, vedeta le încurajează și pe alte mămici să se alăture comunității, unde pot aborda diverse subiecte, de la provocările moderne ale părinților din România, geloziile dintre frați, impactul divorțului asupra celor mici, până la expunerea îndelungată la televizor sau recomandări de ținute în tandem mama-fiică pentru ocazii speciale.

„Grijile mamelor sunt infinite. Este foarte constructivă comunicarea mamelor din grupul nostru. Nu ne ferim să spunem lucrurilor pe nume, nu dăm verdicte, ci ne ajutăm cu sfaturi și cu soluții practice din experiența personală sau, uneori, doar cu o vorbă bună sau o încurajare. Eu propun din când în când teme de discuție legate de grijile mele de zi cu zi în legătură cu educația fetițelor mele, riscurile pe care le observ, trendurile în rândul copiilor din jurul lor, dependențele de tot felul la care copiii sunt expuși din cauza noastră, a societății, a contextului, a consumerismului excesiv. Însă, fiecare mama din grup inițiază discuții pe orice temă o neliniștește, pentru că acesta este scopul acestei comunități, să ne fim alături în grijile, întrebările și temerile fiecăreia”, a mai spus actrița.

Actrița s-a întors pe platourile de filmare

Laura Cosoi a revenit pe platourile de filmare la nici două săptămâni de când a devenit mamă pentru a patra oară. Vedeta prezintă noul sezon al emisiunii „Vacanță de vedetă”, de la Antena Stars, ce poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 15.00.

Mă bucur că sunt în formă şi că pot să mă reîntorc așa curând pe micile ecrane. Sezonul acesta mergem în destinații fabuloase, cu invitați speciali, oameni cu povești interesante sau care sunt ei înșiși o poveste. Recunosc, călătoresc și eu împreună cu voi prin poveștile fiecărui invitat în parte, așa că aștept întâlnirea noastră cu emoție. Cu mare drag vă invit să ne spuneți ce locuri deosebite vreți să descoperiți, cu ce ponturi de vacanță vă putem ajuta”, a spus prezentatoarea TV, cu câteva zile în urmă, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
banner Carmen Brumă
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net