După 5 ani de la divorțul de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua dezvăluie motivul pentru care nu a devenit mamă: „Eram foarte sceptică!”

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai iubite cântărețe, vorbește deschis despre trecutul cu Culiță Sterp, fostul său soț. Recent, artista a dezvăluit motivul pentru care nu a vrut să îl facă tată pe cântăreț. În prezent, Carmen își dorește din tot sufletul ca ea și actualul soț, Marian Corcheș, să devină părinți. 

Carmen și Culiță au fost căsătoriți / foto: Social media
Carmen și Culiță au fost căsătoriți / foto: Social media

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format cândva unul dintre cel mai îndrăgite cupluri din industria muzicală românească. Cei doi au fost împreună trei ani, dintre care un an au fost căsătoriți. S-au despărțit cu mare scandal în anul 2019, când și-au adus acuzații dure unul celuilalt. În prezent, ambii au relații separate și fericite, Culiță fiind deja tatăl unui băiețel minunat, fructul iubirii dintre el și Daniela Iliescu, actuala sa parteneră de viață.

De ce nu l-a făcut tătic pe Culiță Sterp?

Prezentă în emisiunea online „Gând la Gând cu Teo”, solista și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a abordat atât subiecte din prezentul ei, cât și din trecutul cu fostul soț. În ultima perioadă Carmen a declarat în nenumărate rânduri că ea și soțul ei fac tot posibilul pentru a aduce pe lume un copil. În podcastul lui Teo Trandafir, aceasta a declarat că în fosta căsnicie nu și-a dorit să devină mamă, simțind că nu Culiță era bărbatul care să-i fie alături o viață întreagă. 

Teo Trandafir: „Ți-ai dorit copii?”

Carmen de la Sălciua:Nu, nu mi-am dorit copii. Când eram în cealaltă căsnicie nu mi-am dorit deloc pentru că nu simțeam că fostul meu soț o să fie cu mine până la capătul drumului. Și atunci eram foarte sceptică în privința copiilor.” - a mărturisit Carmen de la Sălciua. 

Carmen de la Sălciua: „Va fi o fetiță” 

Artista a lăsat trecutul în urmă și se bucură de cea mai frumoasă viață pe care o trăiește în brațele soțului ei, Marian Corcheș. Ambii își doresc să devină părinți și au apelat la diverse tratamente care să îi ajute să își materializeze cel mai mare vis. 

Carmen de la Sălciua este căsătorită cu Marian Corcheș / foto: Social media
Carmen de la Sălciua este căsătorită cu Marian Corcheș / foto: Social media

 Carmen de la Sălciua: „Dar acum îmi doresc din tot sufletul și chiar muncim la asta. Am făcut și câteva tratamente și acum, când o vrea Dumnezeu, că nu pot eu s-o controlez.”

Teo Trandafir: „Și cu tratamente?”

Carmen de la Sălciua: „Chiar și cu tratamente, da. Acum, doar de curând le-am terminat, încă nu... e perioada foarte recentă, dar când vrea Dumnezeu. Eu simt că copilul meu va fi cel mai bun prieten al meu și cred eu, nu știu de ce am sentimentul ăsta, că va fi o fetiță. Mi-ar și plăcea. 

Soțul, cumva, în fața prietenilor spune: Vreau băiat! Dar el își dorește o fetiță, eu simt asta.” - a conchis vedeta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
camera televiziune jpg
tudor chirila (1) jpg
1 2 adelina chivu eye 1280x720 jpg jpeg
betty salam si catalin instagram jpg
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
Banner Oana Ioniță
Mircea Radu continuă „Noi, românii”, emisia care de 3 sezoane, deja, aduce în fața telespectatorilor Metropola TV
image
actualitate.net
image
actualitate.net