Carmen de la Sălciua s-a pus pe slăbit și a dezvăluit „dieta-minune” care a ajutat-o în trecut: „Asta a funcționat la mine”

Cunoscută pentru nenumăratele melodii care au rupt topurile, Carmen de la Sălciua se numără printre cei mai iubiți artiști români. Recent, solista a vorbit cu fanii săi din social media despre dieta pe care o ține de ceva timp și care o ajută să piardă kilograme în plus. 

Carmen de la Sălciua / foto: Instagram
Carmen de la Sălciua / foto: Instagram

Carmen de la Sălciua și-a creat o mare comunitate de fani, mai ales pe rețelele de socializare. Cântăreața este extrem de deschisă în procesul de comunicare cu ei, astfel că nu ezită să îi țină la curent cu diverse momente din viața ei. De asemenea, își răpește din timp pentru a le răspunde curiozităților pe care le au. 

Dieta care o ajută pe Carmen de la Sălciua să slăbească 

Cu toate că este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton, Carmen de la Sălciua are grijă de silueta ei și face tot posibilul să arate ireproșabil. Vedeta a considerat că este momentul să ardă câteva kilograme în plus și s-a pus pe treabă. 

A apelat la ajutorul unei diete mai vechi, pe care ea a ținut-o pentru a slăbi în trecut. Carmen de la Sălciua a postat pe InstaStory o fotografie în care explică ce pași și alimente presupune dieta:

„Nu e o dietă fixă! Nu mai mănânc absolut nimic după ora 18. Consum peste 2 litri de apă, uneori și mai mult de 3 (dar mă forțez un pic). Am renunțat la pâine, cu excepția micului dejun... mănânc o felie de pâine dimineața cu ou și avocado. Încerc să mănânc totul atât cât să nu mă satur, în cantități mici... (am observat că ajută). Acidulat - nimic. Dulce - doar câte o guriță așa de poftă și de glicemie... Și... sport! Asta a funcționat la mine și în urmă cu câțiva ani. M-am reîntors la obiceiurile bune de atunci!”, a scris cântăreața pe InstaStory.

Postarea făcută de artistă pe InstaStory
Postarea făcută de artistă pe InstaStory

Carmen de la Sălciua, adevărul despre sarcină 

Nenumărate întrebări referitoare la venirea pe lume a unui copil au primit artista și soțul ei, Marian Corcheș, în ultimul timp. Sătulă să se lovească tot mai des această întrebare, Carmen de la Sălciua a explicat de ce nu îi face plăcere să tot discute pe marginea acestui subiect: 

„Sunt puțin dezamăgită în această seară. Am postat un mic fragment din melodia pe care o voi lansa și deja au apărut primele comentarii, vizavi de o presupusă sarcină, lucru pe care eu l-am vorbit de foarte multe ori, în interviuri și chiar aici, pentru că știu că mă urmăriți. Am spus că încă nu a venit acest moment în viața noastră, ne dorim din tot sufletul și ne este greu să spunem că acest lucru nu s-a întâmplat. Cu siguranță acest lucru îl voi spune la momentul potrivit”, a spus artista pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net