Carmen de la Sălciua așteaptă un copil! Când ar putea deveni mămică: „Vreau să fie sănătos și norocos în viață”

#Exclusiv Click!

Carmen de la Sălciua (34 de ani) are planuri mari pentru acest an! Artista de muzică de petrecere a declarat, pentru Click!, că atât ea, cât și soțul său, afaceristul Marian Corcheș, își doresc să devină părinți cât mai repede posibil, așa că speră ca până la finalul anului să rămână însărcinată.

La finalul anului trecut, Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp (30 de ani), alegea să își refacă viața personală, în mare secret, și să se recăsătorească cu afaceristul Marian Corcheș. Bărbatul se pare că o face fericită și împlină pe cântăreața care nu mai credea în iubire după divorțul scandalos de primul soț.

Acum, Carmen și Marian Corcheș se pare că au planuri serioase împreună și se gândesc ca în viitorul apropiat să își mărească familia cu încă un membru.

„Sperăm ca după Paște, Iepurașul, să ne aducă un copil. Momentan nu sunt însărcinată, dar îmi doresc ca anul acesta să rămân gravidă. În rest nu vreau nimic de la Iepuraș, anul ăsta și eu și Marian vrem să devenim părinți. Nu cer de la Dumnezeu să fie băiat sau fată, vreau doar să fie un copil sănătos și norocos în viață, atâta tot”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Click!

În urmă cu câteva săptămâni, circula o imagine pe Internet în care Carmen de la Sălciua avea o burtică destul de proeminentă ce pe mulți i-a trimis cu gândul că este însărcinată. Însă, atunci bruneta a dorit să anunțe faptul că adevărat că ar fi gravidă și că ar aștepta un copil.

Carmen de la Sălciua, dezamăgită în dragoste

Bruneta a trecut deja printr-un divorț. Carmen a fost căsătorită, pentru o perioadă scurtă de timp, cu Culiță Sterp, de care a divorțat cu scandal. 

„O femeie înșelată e ca o lumânare stinsă. Divorțul nostru era oarecum premeditat. L-am premeditat din secunda în care am aflat de prima infidelitate. Am aflat de prima lui infidelitate la o lună după căsătorie.

Lumea credea că am făcut toată mascarada asta pentru rating, pentru că am mai stat un an împreună. Acum este irelevant ce s-a mai întâmplat. Ulterior, răbdarea și sufletul meu ajunseseră la capătul puterilor”, declara Carmen de la Sălciua, la Teo Show.

În momentul de față atât ca Carmen cât și Culiță Sterp și-au refăcut viețile personale și sunt mai fericiți ca niciodată în brațele actualilor parteneri de viață pe care și i-au ales.

Click! spune

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai de succes artiste de la ora actuală! Majoritatea pieselor sale ajungând de multe ori, pe primul loc, în trending, deoarece au reușit să strângă milioane de vizualizări

Cea mai de succes piesă a cântăreței a fost, „Dansez prin ploi”, care a ocupat locul 1 în topul celor mai populare videoclipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent peste 56 de milioane de vizualizări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net