Carmen de la Sălciua, primele declarații despre sarcină: „De când a fost soțul la Muntele Athos ...”

#Exclusiv Click!

Carmen de la Sălciua (34 de ani) trece prin cea mai bună perioadă din viața sa! Artista s-a căsătorit în urmă două luni cu afaceristul Marian Corcheș, are succesul dorit pe plan profesional și stabilitatea emoțională la care a visat de ani de zile. Contactată de Click!,  artista ne-a mărturisit că își dorește foarte mult să devină mămică.

Carmen de la Sălciua și-a uimit fanii cu decizia sa de a se căsători, în urmă cu câteva săptămâni. Gurile rele au început să spună că cei doi s-au grăbit cu aceasta căsătorie pentru că artista ar fi însărcinată. Contactată de Click!, Carmen ne-a explicat totul în detaliu.

Citește și: Carmen de la Sălciua, adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit în secret: «Trăim într-o junglă»

„Nu este adevărat că sunt însărcinată. Dacă aș fi cu mândrie aș zice acest lucru. Eu am o legătură apropiată cu fanii mei așa că, atunci când am un anunț important, scriu pe pagina mea de Facebook.  Este adevărat că ne dorim un copil chiar și în momentul acesta. Mai ales că, de când Marian a fost pe Muntele Athos, totul s-a schimbat între noi.

Totul a ajuns să fie pe un făgaș normal. De o săptămână a venit Marian de la Muntele Athos și simțim multă liniște. Simțim cum sufletul s-a umplut cu ceva. Este un sentiment foarte plăcut de care noi aveam nevoie.

El a mai fost la Muntele Athos. Nu trebuie să ajungi acolo, să te rogi, doar când ai probleme. Sunt persoane care merg și de 15 ori acolo.”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru Click!.

Iată și: Carmen de la Sălciua s-a căsătorit în secret. Artista a arătat ca o zână în ziua nunții

Carmen de la Sălciua, Sărbători alături de familie

Vedeta ne-a mai spus că în această perioadă are mai multe spectacole programate de care se bucură foarte mult, pentru că se întâlnește cu fanii. Însă, în același timp, nu își neglijează deloc persoanele dragi inimii sale.

„De Crăciun vom fi acasă. Cel mai probabil și la familia mea, și la familia soțului. Voi avea și câteva cântări. O să gătesc de toate de Sărbători, de la cozonac până la tot felul de mâncăruri la cuptor.

Mâncarea nu mai reprezintă o prioritate. Noi facem mâncare cât trebuie, noi nu  gătim pentru fală să postăm imagini pe Instagram. Dumnezeu nu spune așa. Fala este un păcat.”. a mai spus Carmen de la Sălciua.

Iată și: Cât de frumoasă e Carmen de la Sălciua în postura de mamă spirituală a unui băiețel!

Click! spune

Carmen de la Sălciua a fost căsătorită și cu Culiță Sterp (30 de ani), de care a divorțat cu scandal în 2019. Motivul principal susținut de artista de muzică de petrecere ar fi fost infidelitatea cântărețului, care și-a refăcut, între timp, și el viața cu Daniela Iliescu, cu care are și un băiețel de nota zece.

„O femeie înșelată e ca o lumânare stinsă. Divorțul nostru era oarecum premeditat. L-am premeditat din secunda în care am aflat de prima infidelitate. Am aflat de prima lui infidelitate la o lună după căsătorie. Lumea credea că am făcut toată mascarada asta pentru rating, pentru că am mai stat un an împreună.

Acum este irelevant ce s-a mai întâmplat. Ulterior, răbdarea și sufletul meu ajunseseră la capătul puterilor.”, declara Carmen de la Sălciua, la Teo Show.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net