Este sau nu însărcinată Carmen de la Sălciua? „Dacă Dumnezeu își dorește asta pentru mine...”

Ultima actualizare:

Este sau nu însărcinată Carmen de la Sălciua? După ce în urmă cu o lună s-a căsătorit în secret cu Marian Corcheș, fosta soție a lui Culiță Sterp a publicat recent câteva imagini care i-au pus pe gânduri pe fanii săi. Artista a vorbit despre acest subiect și a lămurit informațiile vehiculate în ultimele zile.

Este sau nu însărcinată Carmen de la Sălciua? Foto: colaj Instagram
Este sau nu însărcinată Carmen de la Sălciua? Foto: colaj Instagram

Carmen de la Sălciua a reacționat rapid și a lămurit speculațiile apărute în mediul online în legătură cu faptul că ar fi gravidă. Totul a pornit de la o salopetă suspectă pe care artista a purtat-o la un concert. Spectacolul a avut loc în Germania, iar vedeta spune că n-a apucat încă să dezlege „misterul” sarcinii.

„Sinceră să fiu, nu știu dacă sunt însărcinată sau nu pentru că nu mi-am făcut test de sarcină. Acum sunt pe drum și venim spre România și probabil că voi dezlega misterul în țară. Deocamdată eu nu am simptome”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro.

În afară de ținuta purtată la concert, internauții au fost convinși că vedeta e gravidă deoarece artista a postat o imagine cu o fetiță îmbrăcată în portocaliu. Carmen a lămurit și acest aspect.

De ce a publicat o fotografie cu o fetiță?

Fosta soție a lui Culiță Sterp susține că nu a vrut să transmită un anumit mesaj prin intermediul imaginii cu fetița îmbrăcată în portocaliu. Pur și simplu, artista s-a îndrăgostit de acea fotografie și a dorit să o împărtășească și cu fanii săi.

„Mie mi-a plăcut imaginea. Nu m-am legat de ceva, nu am vrut să creez vreo strategie sau să le dau de gândit oamenilor.

Mi-a plăcut imaginea cu fetița asta și am postat-o. Mi se pare o fetiță foarte mișto îmbrăcată și atitudinea ei mi s-a părut foarte mișto”, a explicat cunoscuta cântăreață. 

Carmen de la Sălciua își dorește să fie mamă: „Dumnezeu știe când va fi momentul și timpul meu”

În cadrul aceluiași interviu, soția lui Marian Corcheș a precizat că vrea să devină mamă în viitor, dar dorește să lase totul în voia lui Dumnezeu.

„Doamne ajută! Dacă Dumnezeu își dorește asta pentru mine probabil că așa va fi, dacă e doar o alarmă falsă e doar o alarmă falsă. Dumnezeu știe când va fi momentul și timpul meu.”, a precizat interpreta.

Pe 11 octombrie, artista Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, și Marian Corcheș s-au căsătorit în secret. Evenimentul a fost unul discret, iar la cununia religioasă au participat doar persoanele foarte apropiate mirilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net