Carmen de la Sălciua își vinde hainele! Motivul pentru care cântăreața a recurs la această decizie

Carmen de la Sălciua este, fără dar și poate, una dintre cântărețele preferate ale românilor. Prezentă mai mereu la evenimente în întreaga țară, dar și în afară, vedeta pune mult suflet în ceea ce face. Așadar, dacă evenimentele sunt multe la număr, și hainele ei trebuie să fie la fel, care mai de care mai elegante și mai rafinate, însă acum a luat decizia de a vinde o parte din ele. 

Carmen de la Sălciua își vinde din rochii / foto: Colaj Click!
Carmen de la Sălciua își vinde din rochii / foto: Colaj Click!

Îndrăgita cântăreață dă dovadă de o prezență continuă în social media, acolo unde are o comunitate destul de numeroasă de fani și cu care încearcă să-și consolideze o relație cât mai apropiată. Pe ei i-a luat prin surprindere însă cu vestea că vinde o serie de rochii din garderoba ei, oferind totodată și o explicație pentru care a recurs la acest gest. 

Carmen de la Sălciua: „E dulapul doldora de haine!”

A devenit deja un trend ca multe vedete, de la noi sau internaționale, să pună la vânzare haine pe care nu le mai poartă. Carmen de la Sălciua face parte din această categorie. Cunoscuta cântăreață a decis, odată cu încheierea sezonului nunților, să vândă o parte din rochiile ei. 

O parte din ținutele vândute de vedetă / foto: Colaj Click! / InstaStory
O parte din ținutele vândute de vedetă / foto: Colaj Click! / InstaStory

Vedeta le-a și explicat fanilor motivul pentru care face asta: mult prea multe haine, astfel că dulapul trebuie neapărat eliberat. 

„Sezonul de nunți s-a încheiat și m-am gândit să mai îmi vând din rochițe. E dulapul doldora de haine! Și poate vă place ceva, pentru că multe îmi scrieți referitor la capitolul ținute. Eu ca orice femeie le-am purtat o dată, maximum de două ori, și pe multe dintre ele le recunoașteți din videoclipurile mele. Poate vă face ceva cu ochiul”, a fost explicația oferită de Carmen de la Sălciua, prin intermediul unei postări pe Instagram. 

Motivul pentru care cântăreața își vinde din rochii / foto: InstaStory
Motivul pentru care cântăreața își vinde din rochii / foto: InstaStory

Oana Zăvoranu, o altă vedetă care a decis să-și vândă hainele 

Despărțirea de Alex Ashraf a venit cu o serie de schimbări în viața Oanei Zăvoranu, care acum câteva săptămâni a luat decizia să nu mai doneze hainele și accesoriile de lux, ci de data aceasta să le vândă. Întrucât decizia ei a fost aspru criticată și pusă sub lupă, Querida venea atunci și cu o explicație: 

„Da mă, jale mare cu hainele mele pe care nu le mai port, că le vând. Teoriile conspiraționiste s-au activat: oare iese cu ele și le pune pe tarabă? Oare face un site? Sau poate o licitație? Sau le pune într-un magazin tip consignație? Mă nene, ce-o face? Le-o vinde pe alea fiță, sau doar adidașii și helăncile? De ce le vinde și nu le dă moca, așa cum ne-a obișnuit? Cum să își permită ea, dragă, să vrea bani? Ce, are voie? Nuuuu, n-are! Ea e născută doar să dea și să nu primească nimic.”, a scris Oana Zăvoranu, pe InstaStory. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net