Carmen de la Sălciua, adevărul despre religia ei: „Ești pocăită”

Cunoscuta cântăreață a intrat în atenția presei cu ultimele noutăți din viața sa: a decis să se înscrie la Facultatea de Teologie, secțiunea Asistență Socială, și se pregătește să pășească, în această toamnă, în noul an universitar. Carmen de la Sălciua își ține fanii la curent cu schimbările pe care le face și organizează deseori sesiuni de Q&A. Într-un dintre ele, a primit o întrebare referitoare la religia ei. 

Ce religie are Carmen de la Sălciua / foto: Social media
Ce religie are Carmen de la Sălciua / foto: Social media

Carmen de la Sălciua vorbește și trăiește cât mai religios, pe placul lui Dumnezeu, atitudine pe care își dorește să o împărtășească și cu fanii din mediul online. Întrucât îl laudă des pe Dumnezeu și vorbește despre el, mulți s-au întrebat ce religie are frumoasa cântăreață. Răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat, vedeta mărturisind că nu este pocăită, ci ortodoxă. 

Un fan a fost curios dacă artista este pocăită sau nu, așa că vedeta a ales să lămurească întreaga situație, pentru a nu mai exista confuzii. 

„Ești pocăită sau ortodoxă?”, a fost întrebarea primită de cântăreață, pe InstaStory, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri. La rândul ei, Carmen a elucidat misterul: „Ortodoxă”. 

Carmen de la Sălciua nu este pocăită / foto: Captură InstaStory
Carmen de la Sălciua nu este pocăită / foto: Captură InstaStory

„Eu nu am făcut facultate”

În urmă cu doar câteva zile, Carmen de la Sălciua a anunțat faptul că s-a înscris la facultate. A decis să urmeze cursurile la Teologie, secțiunea Asistență socială. Vedeta se simte emoționată de noul capitol pe care îl va începe. 

„Nu pot să spun că mă pregătesc într-un fel anume. Cred că o să fie frumos, sunt foarte încântată de această nouă etapă din viața mea, mai ales că nu am exploatat niciodată latura aceasta.

Eu nu am făcut facultatea pentru că a intervenit muzica în viața mea, în momentul acela nici nu aveam foarte multe posibilități și am zis să nu-i mai încarc pe ai mei cu niște bani în plus pe care ar fi trebuit să-i dea sau poate puteam să mă angajez și să mă întrețin singură, dar așa au fost vremurile atunci, asta e.

Am decis acum să fac și niciodată nu este prea târziu", a povestit Carmen de la Sălciua, potrivit WOWbiz.ro.

image
image
image
image
image
image
oana roman instagram jpg
The Weeknd
cub sotia nosfe png
image png
banner Ozana Barabancea png
index (2) jpg
Snapinsta app 407656306 723849415942109 7565895018904345749 n 1080 jpg
vulpitaa v1 e1699372320947 300x169 jpg