Carmen de la Sălciua, strigăt de ajutor după ce a devenit victima bullying-ului: „Mă faceți albie de porci!”

Carmen de la Sălciua (35 de ani), una dintre cele mai îndrăgite și mai celebre cântărețe de la noi, semnalează o problemă cu care se confruntă întreaga omenire: bullying-ul, care există în fiecare zi a vieții noastre, sub diverse forme. 

Carmen de la Sălciua, victima bullying-ului din social media / foto: Instagram
Carmen de la Sălciua, victima bullying-ului din social media / foto: Instagram

Frumoasa brunetă a mărturisit, indignată de răutățile oamenilor, faptul că a decis să nu mai acorde atenție persoanelor din social media, care o denigrează în fel și chip, ca mai apoi să o umple de complimente. 

Carmen de la Sălciua, terorizată de bullying-ul din social media 

Vedetă sau nu, răutatea oamenilor nu te ocolește indiferent de cine ești și ce faci, iar Carmen de la Sălciua simte această energie negativă pe propria piele. Fiind persoană publică obișnuiește să își încânte fanii cu postări frumoase, pline de mesaje pozitive. 

În ciuda acestui lucru, tot există cârcotași care îi găsesc nod în papură în orice, astfel că ea s-a săturat să mai treacă cu vederea acest aspect. Mai mult decât atât, Carmen și-a exprimat o dorință de a fi înființată o lege care să-i pedepsească aspru pe cei care judecă și rănesc alți oameni. 

Postarea cu pricina a lui Carmen de la Sălciua / foto: Facebook
Postarea cu pricina a lui Carmen de la Sălciua / foto: Facebook

„Dacă cumva unii dintre admiratorii mei sub acoperire nu îmi veți mai vedea postările, să știți că m-am hotărât să îmi simplific viața și să trăiesc și fără să vă citesc în fiecare zi...părerile! Pentru voi exista Block!

Aș pune aici screenshoturi cu mesajele pe care mi le scrieți (și la request), în care mă faceți albie de porci și după îmi spuneți că sunt cea mai frumoasă, dar îmi e suficient să ies din cercul ăsta vicios și să nu mai vreau să accept bullying-ul ăsta pe pagina mea!

Aici merită să stea cei care îmi apreciază sincer activitatea și nu stau să scormonească discuții și să își dea cu părerea doar pentru că nu au pe cine își vărsa frustrările!

Pentru astfel de oameni eu mai cânt și mai lansez melodii‼️‼️‼️

Aș fi PRO :✌🏿 SĂ SE FACĂ O LEGE ÎN ROMÂNIA ÎN CARE BULLYNG-UL SĂ FIE ASPRU PEDEPSIT!

Să nu vă mai permiteți toți să judecați oameni despre care nu știți nimic!

Dacă un sfânt spunea cândva că lumea va deveni un spital de nebuni...ACUM ÎMI DAU SEAMA CĂ AVEA DREPTATE ! Ca în junglă e și aici, pe rețelele astea”, a fost mesajul transmis de Carmen de la Sălciua, prin intermediul unei postări în social media. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net