Carmen de la Sălciua, mai sinceră ca niciodată. Câte operații estetice are, de fapt, artista

Ca aproape fiecare artist de la noi din țară, Carmen de la Sălciua (35 de ani) arată cu totul diferit față de momentul în care s-a lansat în industria muzicală. Astfel că, nu de multe ori au existat guri care au spus că artista a exagerat cu intervențiile chirurgicale. Invitată în cadrul podcast-ului moderat de Teo Trandafir, Carmen de la Sălciua a oferit răspunsul celei mai mari curiozități. Câte operații estetice are, de fapt, cântăreața?

Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua / foto: colaj Instagram
Câte operații estetice are Carmen de la Sălciua / foto: colaj Instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste din România și se bucură în prezent de un real succes. Fiind o fire extrem de sinceră și de deschisă, invitată în podcast-ul moderat de Teo Trandafir, cântăreața a vorbit despre operațiile estetice pe care le are. De altfel, nu de puține ori internauții au avut replici acide la adresa artistei, acuzând-o de faptul că a exagerat cu intervențiile chirurgicale. Așadar, vedeta a vrut să facă lumină asupra acestui subiect și a mărturisit că singura sa intervenție este cea de rinoplastie.

Această poveste cu operațiile estetice am încercat să o lămuresc în nenumărate rânduri. Eu am doar o rinoplastie. Doar nasul. Nasul mi-a schimbat toată forma feţei. Când îţi faci rinoplastie, automat se întinde toată pielea”, a spus Carmen de la Sălciua, în podcast-ul „Gând la Gând”.

Carmen de la Sălciua vrea să devină mamă

În același podcast, artista a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are. Deși atunci când forma un cuplu cu artistul Culiță Sterp, știind că nu este alesul inimii, nu se simțea pregătită, acum, vedeta în vârstă de 35 de ani a recunoscut că își dorește din tot sufletul un copil.

Când eram în cealaltă căsnicie nu mi-am dorit copii pentru că nu simțeam că fostul meu soț o să fie cu mine până la capătul drumului. Dar acum îmi doresc cu tot sufletul. Și chiar muncim la asta, am făcut și câteva tratamente. A fost o mică problemă și am scăpat repede de ea. Când o vrea Dumnezeu. Eu simt că copilul meu va fi o fetiță. Eu nu îmi doresc nici să las cariera deoparte, îmi doresc să le îmbin. Eu mă văd o mamă bună și cred că așa va fi. Și o mamă destul de responsabilă. Nu am simțit niciodată o apropiere de copii. Doar când e al tău eu zic că îți vine simțul ăsta”, a spus Carmen de la Sălciua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net