Teo Trandafir a spus adevărul! Anunțul care i-a uimit pe fani: „Mă mănâncă de vie treaba asta”

Teo Trandafir a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici, în care a vorbit despre lupta sa personală cu sindromul impostorului. În vârstă de 56 de ani, cunoscuta prezentatoare TV a dezvăluit cum această stare emoțională îi influențează percepția asupra propriilor realizări și contribuie la autocritica sa severă.

Anunțul care i-a uimit pe fani
Anunțul care i-a uimit pe fani

Teo Trandafir a spus adevărul

În timpul discuției, Teo Trandafir s-a descris ca fiind propriul său cel mai aspru critic, explicând că se consideră extrem de exigentă cu ea însăși. Ea a recunoscut că are tendința de a-și subestima constant succesele și că nu este niciodată mulțumită de aspectul său, de la modul în care îi stă părul până la postura și limbajul său. Trandafir a explicat că această autocritică este, pentru ea, un mecanism de apărare menit să o împiedice să cedeze și să o mențină mereu alertă și concentrată.

De asemenea, Teo a mărturisit că, pe parcursul carierei sale, a evitat să se uite la emisiunile pe care le moderează, deoarece nu suportă să se vadă pe ecran. A recunoscut că a făcut această excepție doar în timpul unei ediții de Revelion, dar experiența a avut un efect negativ asupra stimei sale de sine, accentuându-i sentimentul de nesiguranță.

Cum mă biciuiesc eu, nu o face nimeni! Ştiu de ce, unde doare mai tare şi cât să dau. Fac asta pentru că nu-mi place ce fac, nu-mi place ce zic, nu-mi place cum mă port. Uneori mă întreb de ce fac asta? Nu-mi place nimic la mine. Îmi foloseşte ca să nu mă înmoi, mă ţine mereu în priză chestia asta. Am sindromul impostorului. Mă mănâncă de vie treaba asta, simt că nu merit tot ceea ce am. Probabil asta mă şi duce înainte, nu ştiu exact”, a spus Teo Trandafir în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici.

Ce este sindromul impostorului

Sindromul impostorului, cunoscut și sub numele de sindromul impostorului sau complexul impostorului, este un termen psihologic care descrie sentimentul persistent că succesul personal sau profesional al unei persoane nu este meritat și că, în ciuda dovezilor obiective ale competenței, individul se simte ca un „fraudă” care va fi descoperit în curând. Persoanele care suferă de acest sindrom se tem că succesul lor este rezultatul norocului sau al circumstanțelor favorabile, nu al propriilor abilități și eforturi.

Sindromul impostorului se poate manifesta printr-o varietate de simptome emoționale și cognitive, inclusiv frica constantă că ceilalți vor descoperi că nu ești la fel de competent cum par să fii sau stabilirea unor standarde nerealiste și insistarea că trebuie să fii perfect pentru a fi considerat competent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Placinta de branza de vaci  Sursa foto shutterstock 1323096947 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Alina Puscas Foto Antena 1 jpg
helena christensen instagram jpg
g cristea facebook jpg
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
banner denise rifai catalin botezatu png
Dan Negru e plin de surprize
banner  Sanziana Buruiană png
bonnie blue instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net