Cum reușește Teo Trandafir să își stăpânească poftele: „Am inventat ceva...”

Teo Trandafir a obținut un succes remarcabil, reușind să piardă 60 de kilograme și să-și mențină condiția fizică într-o formă excelentă în ultima perioadă. Secretul ei neobișnuit pentru a ține sub control dorința de a mânca este însă neașteptat. Teo a dezvăluit cum face față senzației de foame, o metodă care contribuie semnificativ la menținerea greutății sănătoase.

Cum reușește Teo Trandafir să își stăpânească poftele
Cum reușește Teo Trandafir să își stăpânească poftele

Cum reușește Teo Trandafir să își stăpânească poftele

Chiar dacă Teo admite că are un regim alimentar restrâns, nu se privează complet de deliciile culinare. Totuși, a ajustat rețetele pentru a reduce cantitatea de carbohidrați și calorii. Teo Trandafir, după ce a pierdut o cantitate semnificativă de greutate, a devenit conștientă de principiile care guvernează alimentația sănătoasă: esențial nu este doar tipul de alimente consumate, ci și dimensiunea porțiilor, motiv pentru care a început să le reducă.

Nu mi-e poftă niciodată de nimic. Am inventat o chestie. În momentul în care mi-e poftă, spun următorul text: „Tu ce ești, un câine legat de calorifer, care poftește la masa stăpânului sau inteligență superioară?” Mă închipui legată de calorifer, bălind la masa omului. Numai când aud că bălesc, nu”, a spus prezentatoarea în podcastul său, Gând la Gând cu Teo, în care a invitat-o pe Carmen Tănase.

Teo Trandafir a avut o realizare remarcabilă în ceea ce privește pierderea în greutate, ceea ce i-a permis să descopere principiile fundamentale ale unei diete echilibrate. A învățat că nu numai selecția alimentelor este crucială, ci și cantitatea acestora. În consecință, nu doar că a optat pentru porții mai mici, dar a și adoptat obiceiul de a nu consuma alimente seara. Vedeta a mărturisit că nu se mai atinge de mâncare după ora 17:00 și de obicei mănâncă alături de colegii săi. Aceasta a dezvăluit că face un soi de fasting, însă neintenționat pentru că pur și simplu și-a făcut din asta un obicei zilnic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
Alexia Eram este angajată la revista Andreei Esca Sursa Instagram
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net