Cuvântul pe care actrița Carmen Tănase nu-l poate suporta: „Mă scoate din sărite (...) Ce înseamnă asta?”

Ultima actualizare:

Renumita actriță Carmen Tănase (63 de ani) a dezvăluit, în podcast-ul moderat de Teo Trandafir, „Gând la gând”, că există un cuvânt pe care-l aude foarte des la cei din jur și pe care nu-l poate suporta, subliniind faptul că este vorba despre o „sărăcie de limbaj”.

Cuvântul pe care actrița Carmen Tănase îl detestă / foto: arhiva Click!
Cuvântul pe care actrița Carmen Tănase îl detestă / foto: arhiva Click!

Se pare că există un cuvânt care o scoate din sărite pe celebra actriță Carmen Tănase, în vârsta de 63 de ani. Ea a dezvăluit, în podcast-ul „Gând la gând”, că aude foarte des că se folosește acest termen în multe dintre discuțiile pe care le are, cât și la cei din jur. Artista este de părere că motivul pentru care mulți oameni folosesc astfel de cuvinte în mod obsesiv este „sărăcia de limbaj”.

Vorba pe care Carmen Tănase o detestă în timpul conversațiilor este „super”. În prezent, atât adolescenții, cât și tinerii, folosesc extrem de des acest cuvânt, iar Carmen Tănase a dezvăluit că nu-l poate tolera nicicum.

Carmen Tănase: „N-ai înțeles? Cum n-ai înțeles, când eu am folosit 4 cuvinte clare”

„Mă scoate din sărite cum toată lumea acum folosește la orice, și la trei cuvinte, super. Asta este sărăcie de limbaj. Spune foarte. De ce spui super? «Super-mega-cool» – Ce-ai zis, mă? Ce înseamnă asta? «E super tare, e super negru, e super elegant».

Dar de ce, că sunt atâtea cuvinte? Păi de aia nu înțelegi ce vorbesc eu. Pentru că nu e super. Aia e”, a declarat Carmen Tănase, în podcast-ul „Gând la gând”, moderat de Teo Trandafir.

De asemenea, celebra actriță a mărturisit că se confruntă adesea cu dificultatea de a nu fi înțeleasă, cu toate că este de părere că folosește cuvinte simple și uzuale. „Eu am probleme mari, că nu pricep. Și zic: «Ce e atât de greu în ce am rostit?» Că rostesc simplu, nu știu să rostesc complicat. N-ai înțeles? Cum n-ai înțeles, când eu am folosit 4 cuvinte clare, de le folosește toată lumea. Nu le-am luat din dicționar”, a mai spus Carmen Tănase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net