Imagini rare din copilăria actriței Carmen Tănase. Dovada că a fost frumoasă de mică

Ultima actualizare:

Carmen Tănase, astăzi una dintre cele mai mari actrițe ale României, a parcurs un drum impresionant în lumea artei spectacolului. Cu o carieră ce se întinde pe nenumărate piese de teatru și seriale, Carmen a reușit să cucerească inimile publicului prin talentul și carisma ei debordante. Însă, puțini cunosc povestea ei fascinantă din copilărie, o perioadă în care Carmen era deja un spirit rebel, dornic să se facă remarcat prin orice mijloc.

Carmen Tănase. Foto: arhiva personală.
Carmen Tănase. Foto: arhiva personală.

Fotografii rare din copilărie

Carmen Tănase a împărtășit fotografii din copilărie, arătând că de la o vârstă fragedă, avea un spirit neînfricat. Aceste imagini ilustrează încăpățânarea și personalitatea puternică care au devenit caracteristici definitorii ale celebrei actrițe.

Într-un interviu pentru Viva!, Carmen Tănase a dezvăluit detalii inedite despre perioada ei de copilărie. Cu umorul caracteristic, actrița a mărturisit că era un copil rebel, dornic să încalce regulile pentru a se face remarcată. Bătăile primite în școală pentru faptele sale nesupuse normelor au contribuit la formarea ei, iar aceasta spune că nu s-a supărat niciodată, conștientă că merita ceea ce primea.

"Existau, existau. Păi am mâncat la bătaie în copilăria mea… oalei! Am mâncat bătaie cu cureaua, pentru că făceam… Na, nu e plăcut să te cheme la școală să-ți spună că fii-tu sau fii-ta e cel mai nebun copil din școală. (râde) O mai luam, dar nu m-am supărat niciodată. Tata era cu pedepsele, maică-mea – nu, că era mai bleagă, dar meritam", a povestit Carmen Tănase.

Ce meserie a avut Carmen Tănase înainte de a ajunge o actriță de succes

Carmen Tănase. Foto: arhiva.
Carmen Tănase. Foto: arhiva.

Chiar dacă viața ei de copil a fost presărată cu mici "nebunii," Carmen Tănase și-a urmat pasiunea și a ajuns să devină una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Cu o carieră vastă în teatru și seriale, ea și-a cucerit publicul prin sinceritatea și autenticitatea ei.

Înainte de a străluci pe scenă, Carmen Tănase a avut o altă carieră. Cu toate că succesul în actorie i-a adus celebritatea, în tinerețe, Carmen a fost profesoară de desen și muzică, chiar ajungând să fie dirigintă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net