Carmen Tănase, părere categorică despre Scărlătescu. Ce a spus marea actriță despre celebrul chef: „Persoanele ciufute...”

Ultima actualizare:

Carmen Tănase, renumita actriță cunoscută pentru sinceritatea sa debordantă, a stârnit interesul publicului cu recentele dezvăluiri făcute despre celebrul bucătar Cătălin Scărlătescu. Cu un stil autentic și fără menajamente, Tănase a împărtășit opinia ei cu privire la chef, lăsând să se întrevadă o latură inedită a relației dintre cei doi.

Carmen Tănase și Florin Scărlătescu. Foto: arhiva.
Carmen Tănase și Florin Scărlătescu. Foto: arhiva.

Cu un talent actoricesc remarcabil, Carmen Tănase a câștigat simpatia publicului prin autenticitatea și sinceritatea ei neabătută. În ultima perioadă, actrița a oferit o perspectivă inedită asupra relației sale cu Cătălin Scărlătescu, cu ocazia lansării cărții de rețete a celebrului bucătar.

„Îmi place mult Cătălin, da!”  

La evenimentul organizat de Scărlătescu, Carmen Tănase a fost întrebată care este părerea ei despre fostul jurat de la Antena 1. Fără ezitare, actrița a mărturisit că îl admiră de mulți ani pentru realizările sale, subliniind un aspect comun pe care îl împărtășesc cei doi.

Cătălin a fost întotdeauna! (n.r. preferatul dintre cei 3 chefi). Întotdeauna a fost Cătălin! Mie îmi plac persoanele ciufute pentru că și eu, la rândul meu, sunt o persoană destul de ciufută! Dacă nu am chef să vorbesc, nu îmi place să fac frumos de dragul de a face frumos! Îmi plac foarte mult oamenii de genul, mi se pare că sunt adevărați! Exprimă ceea ce simt! Fața asta ciufută a mea ține oamenii puțin la distanță, cel puțin pe cei care sunt prea insistenți! Îmi place mult Cătălin, da!”, a spus Carmen Tănase pentru ego.ro, exprimându-și aprecierea pentru autenticitatea și sinceritatea celebrului chef.

Ce a spus partenera lui Scărlătescu despre chef

Doina Teodoru, partenera lui Scărlătescu, a confirmat și ea susținerea pentru proiectul chef-ului, exprimându-și mândria pentru realizările sale recente. „Sunt mândră, sunt foarte fericită pentru el. Este un proiect la care a lucrat destul de mult timp și mă bucur că a ieșit, că este pe piață acum”, a spus Teodoru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net