Câți bani câștigă Carmen Tănase pe cartea de muncă de la teatru. „Nu trăiești din salariile de la stat"

Carmen Tănase, invitată la podcastul "Galben", a făcut dezvăluiri sincere cu privire la remunerația sa. A recunoscut că în ziua de azi nu se poate trăi doar cu salariul de la stat și tocmai din această cauză mulți actori câștigă și din privat. Ea recunoaște că a avut luni când nu i-au ajuns banii.

Detalii despre cât câștigă Carmen Tănase Foto: Facebook
Detalii despre cât câștigă Carmen Tănase Foto: Facebook

Câți bani ia de la stat Carmen Tănase

„Nu știu debutanții, dar eu sunt actor categoria 1A, și am 7.200 de lei, asta înseamnă 5.000 de lei înseamnă 1.000 de euro, deci cam 1.300 de euro. Ăsta e salariul de la teatrul unde am cartea de muncă, dacă joc sau nu, eu tot iau salariul ăsta. Eu joc foarte mult în privat. Ce joc la teatru privat, nu are legătură cu salariu, ăla e alt venit", a declarat Carmen Tănase  podcastul "Galben".

Nu știu actorii de film cât sunt plătiți, aud doar „Să știți că nu prea avem bani”, cred că la serial e mult mai bine. Depinde, unele televiziuni plătesc pe episod difuzat, altele pe ziua de filmare, uneori ai zile garantate, alteori nu ai, depinde de contract, sumele nu pot să le spun pentru că sunt confidențiale. Depinde cât filmează actorul, de box office", a explicat Carmen Tănase în podcast.

 Carmen Tănase: „Nu trăiești din salariile de la stat"

Carmen Tănase a recunoscut că a avut perioade când nu îi ajungeau banii. „Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct! Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc. Da, am avut perioade (n.red. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu!

Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune", a mai spus Carmen Tănase.

Despre Carmen Tănase

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și admirate actrițe din România. Ea a jucat în foarte multe piese de teatru și filme și a reușit întotdeauna să aducă zâmbetul pe buze fanilor ei, dar a interpretat magistral și mai multe personaje dramatice.

Cea mai recentă producție românească în care a putut fi văzută Carmen Tănase a fost serialul „Clanul”, unde a jucat rolul Luminiței Achim, mama lui Tudor Achim, un polițist infiltrat în mafia bucureșteană. 

Carmen Tănase s-a născut pe 18 ianuarie 1961, la Ploiești. A studiat la liceul Pedagogic din Ploiești, iar între anii 1980 -1984 a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa Olgăi Tudorache. Ea a fost colegă de promoție cu Oana Pellea, Adrian Păduraru și alți actori cunoscuți.

În perioada studenției, Carmen Tănase a jucat în multe piese de teatru, printre care: „Demonii”, după romanul lui de F.M. Dostoievski, „Joia dulce”, după John Steinbeck, și „Suflete tari” de Camil Petrescu, care a fost și spectacolul său de absolvire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net