Uite cum își menține tenul impecabil Carmen Tănase la cei 62 de ani: „Le cumpăr de pe site!”

Carmen Tănase (62 de ani) este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Însă, pe lângă agenda încărcată de spectacole pe care o are tot timpul, actrița nu uită că aspectul fizic contează foarte mult, mai ales în meseria sa. Așa că din rutina sa zilnică nu lipsesc cremele de zi, dar nici cele de noapte.

„Am o gamă de creme coreene excepționale. Le cumpăr de pe site-ul lor. Produsele cosmetice pe care eu le folosesc nu au fost testate pe animale. Cutiile produselor sunt din pai de orez, majoritatea. Deci ei au grijă de toate detaliile astea...se gândesc și la mediu înconjurător mult.

Cremele sunt foarte bune, rezultatele se văd foarte repede. Acasă am totul plin, sertarele sunt pline  cu aceste produse. Îmi fac toată rutina cu acele creme pentru că este nevoie de la o anumită vârstă trebuie să faci asta . În tinerețe nu am făcut așa ceva pentru că nici nu erau atâtea, acum sunt atentă.

Folosesc și măști tip șervețel, sunt foarte bune, sunt îmbibate cu creme. Stau cu ele pe față până se usucă. Îmi fac bine la ten. Plus că mai am și cremă de noapte, iar atunci când sunt obosită și nu am timp să îmi mai fac rutina aceasta îmi pun rapid o mască de față și o las toată noaptea”, a declarat Carmen Tănase în cadrul podcastul Adinei Alberts.

Carmen Tănase, pro tratamente naturale

Celebra actriță a mai dezvăluit în cadrul interviului că este și adepta tratamentelor de înfrumusețare naturală:

„Nu îmi pun mască de castravete pentru că nu am timp să mai fac asta dar acum câțiva ani îmi puneam așa ceva. Eu atunci când fac asta și tai castravetele îmi pun moțul de la castravete în frunte. Nu știu ce efect are el dar moțul mi-l pun în frunte și stau cu el până cade singur”.

Click! spune

Carmen Tănase se numără printre cele mai iubite și îndrăgite actrițe din România. A urmat, între 1980 și 1984, cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa legendarei Olga Tudorache. Pe lângă prestațiile de la teatru, actrița a avut câteva interpretări memorabile în cadrul telenovelelor românești. Acele roluri i-au adus și mai multă notorietate, dar și mai multă apreciere din partea publicului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net