Carmen Tănase a revenit la silueta din tinerețe. Ce dietă a ajutat-o să slăbească 10 kg în 3 luni: „Scăpasem rău de tot hățurile”

Carmen Tănase a bifat încă o reușită pe plan personal. Vedeta mărturisește fericită că a slăbit un număr considerabil de kilograme (10 la număr), iar acest lucru s-a întâmplat în 3 luni, înainte de filmările sezonului 4 ale filmului „Clanul”. 

Cum a slăbit Carmen Tănase
Cum a slăbit Carmen Tănase

Actrița se consideră o femeie fericită și împlinită în pielea ei, această schimbare fiind una dorită de mult timp. Carmen Tănase recunoaște că intră în hainele vechi și primește des complimente pentru silueta ei, reușind astfel să-și atingă țelul.

Cum a slăbit Carmen Tănase. La ce dietă a apelat vedeta

Nu mai reprezintă o noutate faptul că în ultima vreme Carmen Tănase s-a tot chinuit să dea jos kilogramele excesive. După nenumărate diete, actrița a decis că cea mai bună pentru a slăbi este cea bazată pe un stil alimentar cât mai sănătos, care să-i ofere toate resursele nutriționale necesare, fără a se înfometa în schimb. 

„Aproape 10 kilograme în maximum 3 luni, cam așa. Inițial au fost 8 și ceva, dar după aceea am mai dat jos, nu am ținut dieta așa de strict, adică eu am mai adăugat o salată, o roșie, dar este excepțională pentru că nu mi-au căzut pieile, nu mi-a căzut fața, slăbești frumos, sănătos, armonios pentru că e făcută de medici.

E foarte simplu să nu trișezi, cel puțin acasă m-a scăpat de multe necazuri: spălat vase, pregătit, gătit, farfurii, miros. Nu mai am nicio problemă. Sigur, m-am dus și la restaurant, adică aș minți, dar știu că imediat după aceea a doua zi țin dieta și că nu se pune nimic, plus că sunt bune”, a declarat Carmen Tănase pentru unica.ro.

Care a fost, de fapt, motivul slăbirii 

Actrița nu s-a sfiit să recunoască faptul că dorința sa de a slăbi a venit din ambiția de a încăpea, din nou, în hainele care îi deveniseră mici.

„Nu am niciun obiectiv, nu vreau să slăbesc atâtea kilograme. Vreau să arăt și eu ca un om, adică să intru în niște pantaloni, să pice o rochie bine pe mine, că scăpasem rău de tot hățurile și nu mai aveam chef. Nu mai puteam să mai țin altă dietă și altă dietă, și iar cântărit, ori asta e așa de simplă”, a mai spus Carmen Tănase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net