În ce film poți juca cu doar 100 de euro? Lucian Viziru, Carmen Tănase și Bebe Cotimanis au rămas în pană de bani pentru o nouă producție cinematografică

Lucian Viziru a scos la vânzare roluri de figurație în noua comedie „Norocoșii”, în care joacă alături de nume mari, precum: Carmen Tănase sau Constantin Cotimanis. Actorii au rămas în până de bani și nu mai au fonduri pentru a termina producția! 

După 7 ani petrecuți în Germania, Lucian Viziru (47 de ani) s-a întors în România pentru a fi alături de soția sa, Ema, care a obținut un job bun în țară. 

Actorul a decis să se întoarcă în lumea filmului și joacă în noua producție „Norocoșii”, alături de nume mari, precum: Carmen Tănase, Constantin Cotimanis, Denis Ștefan, Radu Micu, dar și de foștii săi colegi din trupa pop-dance „Gaz pe Foc”. 

Din păcate însă, filmările la comedia „Norocoșii” au fost, la sfârșitul lui 2023, oprite din lipsă de bani. 

Disperați, Lucian Viziru și colegii săi au luat decizia să pună în vânzare roluri în film pe Internet, ca să acopere costurile foarte mari ale acestui nou proiect cinematografic. 

Cât costă un rol în filmul „Norocoșii”?

Lucian Viziru a anunțat că actorii mai au nevoie de 155.000 de euro ca să termine filmările, prin urmare s-au scos la vânzare mai multe roluri pentru doritori. Cu doar 100 de euro ești primit să faci parte din echipa de figurație a producției, iar pentru o sumă mult mai mare poți intra în pielea unui personaj secundar.

„În luna mai a anului trecut, am demarat filmările pentru lungmetrajul, <<Norocoșii">>. Cu o echipă talentată și actori celebri, precum Carmen Tănase, Constantin Cotimanis, Lucian Viziru, Denis Ștefan, Radu Micu și mulți alții, suntem hotărâți să aducem pe marile ecrane, o problemă serioasă a societății românești: adicțiile. 

Vom aborda acest subiect sensibil, într-o manieră comică, momente neașteptate și multe răsturnări de situație memorabile. 

Cu toate acestea, mesajul filmului va fi același: dependențele, fie de alcool, tutun, jocuri de noroc, etc, distrug vieți. Cu ajutorul personajelor, creionate de psihologi, veți parcurge alături de protagoniști, traseul clasic al acestor vicii, amuzându-vă copios de trăsnăile pe care le provoacă”. 

Lucian Viziru: „Trebuie să strângem peste 155.000 de euro!”

„Cu toate acestea, realizarea unui film de lungmetraj necesită resurse financiare semnificative, iar noi trebuie să strângem peste 155.000 de euro, pentru a finaliza proiectul, cu succes.

Această sumă acoperă cheltuielile legate de închirierea echipamentului profesional, plata personalului tehnic și a actorilor, precum și procesul de post-producție și marketing.

Dorim să împărtășim bucuria realizării acestui film, cu toți cei care cred în proiectul nostru și ne susțin. Prin implicarea în campania noastră de strângere de fonduri, te transformi într-un partener esențial al echipei, iar beneficiile vor fi pe măsură:

2 euro - Primești un poster digital al filmului, semnat de toți actorii principali.

10 euro- o invitație la Avanpremiera filmului.

100 euro: Rol de figurație.

500 euro: Rol de figurație specială în cadrul producției.

5000 euro: Invitație pentru două persoane la premiera oficială a filmului.

20.000 euro: Rol secundar în distribuția filmului <<Norocoșii>>.

50.000 euro: Oportunitatea de a deveni co-producător al filmului, cu un procent din profit.

Echipa noastră are deja asigurată distribuirea filmului în 80 de cinematografe din țară, datorită parteneriatului solid cu una dintre cele mai mari case de distribuție de filme din România. În plus, există promisiunea difuzării filmului, pe platforme precum Netflix și la televiziuni populare, cum ar fi ProTV sau Antena 1”, a fost anunțul postat de Lucian Viziru, pe rețelele de socializare.

Din păcate, până la acest moment, din cei 155.000 de euro necesari finalizării filmului, s-au strâns numai 326 de euro, semn că românii nu prea se înghesuie să-și cumpere roluri în filme. 

Care este povestea filmului „Norocoșii”? 

Povestea comediei „Norocoșii" aduce în prim-plan viața tumultoasă a unui fost cântăreț celebru de muzică pop care, în pragul disperării, încheie un pact cu diavolul. 

De la manele la muzică populară și folk, personajul se vede prins într-un vârtej de transformări, care îi afectează nu doar cariera, dar și relațiile personale. Rămâne de văzut dacă acesta va reuși să înfrunte provocările și să iasă din acest labirint amuzant și complex. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net